Tatabányai és tatai áraink

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakás 14 500 14 500 18 500 -
Családi házak - 18 500 19 500 20 500

Az ügyfél által fizetendő bruttó árak. A díjak minden résztételt tartalmaznak: kiszállás, teljes felmérés, dokumentálás, mérnöki díjak, igény szerint postázás, általános forgalmi adó.

Megrendelem a tanúsítványt
Megrendeléshez kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Tatabánya

Az energiatanúsítási munkákat Komárom-Esztergom megye székhelyén és Tatán is vállaljuk. Tatabánya jelképe és egyben címerének fő motívuma a bánhidai Kő-hegyen lévő Turul emlékmű. Számos lelet bizonyítja, hogy a Tatai-árok területe a kőkorszak óta folyamatosan lakott, és helyzeténél fogva ma is országos fontosságú forgalmi csomópont. A város számos kulturális és szórakoztató program színhelye. Ingatlanok tekintetében az összkép igen változatos, természetesen több kiemelt műemlék épületet is találunk, de a szocialista lakásépítési programok lakótelepei is a városkép megkerülhetetlen részét képezik.

A körzetben dolgozó energetikai tanúsítónk

János

Okl. épületgépész-mérnök

János, a Magyar Mérnöki Kamara tagja
Energetikai tanúsítvány készítése: Tatabányán és 50 km-es körzetében
Tapasztalat
450
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
8-20
óráig
hétvégén is
Ellenőrzött tanúsító

Bemutatkozás

Okl. épületgépész mérnökként 2010-ben végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi egyetemen.
Több éves tapasztalattal rendelkezem családi házak, lakások, társasházak hiteles szakvéleményének elkészítésében. Fűtéskorszerűsítésre, épületszigetelésre kiírt pályázatokhoz (a jelenlegi és a tervezett állapotra) szintén készítek számításokat.
Az elmúlt 5 év folyamán tanúsítói, tervezői és kivitelezői munkakörökben sok olyan tapasztalatot szereztem, melyeket az épületenergetikai feladatok során nap mint nap jól hasznosíthatok.
Munkáimat rövid határidővel (1-2 munkanap) vállalom Tatabánya, Tata, Oroszlány, Bicske településeken és vonzáskörzetükben.

Mi az energetikai tanúsítvány?

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely pontosan jellemzi az ingatlan energiafelhasználási adottságait. Csak megfelelő jogosultsággal ("TÉ" jelzésű) rendelkező szakértő állíthatja ki, minden esetben a helyszíni szemlén felmértek alapján. A dokumentum csak akkor tekinthető hitelesnek, ha rendelkezik az egyedi HET azonosító sorszámmal (ezt a számot kell feltüntetni az adás-vételi szerződésben). Érdemes tudni, hogy 10 évig érvényes a szakvélemény, de csak abban az esetben, ha nem változtatnak az ingatlanon.

Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben