Használati feltételek és jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el és ismerje meg a jelen Használati feltételek és jogi nyilatkozat tartalmát, mielőtt böngészi vagy használja oldalainkat!
Az orszagos-tanusito-kozpont.hu weblap (továbbiakban: Weboldal, Weblap, Honlap) Galiné Horváth Ibolya egyéni vállalkozó (továbbiakban: Üzemeltető) internetes honlapja, amelyen az üzemeltetőnek és partnereinek a szolgáltatásaival, és az energetikai tanúsítvánnyal kapcsolatos információkat ismerhet meg.  
Kérjük, hogy a Weblap megtekintéséhez ismerje meg és fogadja el jelen Használati feltételek és a jogi nyilatkozatot. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a megrendelés leadásakor a jelölő négyzet kipipálásával Ön teljes mértékben elfogadja az alábbiakat.

Szellemi alkotáshoz fűződő jogok

A Weboldalon található minden tartalom, megoldás, az alapjukat képező ismeret a Polgári Törvénykönyv 2:47. § (2) értelmében üzleti titoknak, illetőleg know-how-nak (védett ismeretnek) minősül, amely az Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi. Az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül azok nem másolhatók illetve reprodukálhatók, nem használhatók fel más publikációban, közzétételben sem az interneten, sem nyomtatott formában. Az előbbiek a Honlap működési elvére, és grafikai tartalmára egyaránt vonatkoznak.

A Weboldal tartalma, felelősségvállalás

A Weboldalon található információk tájékoztatást hivatottak szolgálni. Mindent megteszünk azért, hogy a Honlapon található információk pontosak és naprakészek legyenek. Az Üzemeltető ugyanakkor nem vállal felelősséget a honlap tartalmának használatából eredő kárért vagy hátrányért. Előfordulhat, hogy egy vonatkozó jogszabályi rendelkezés megváltozik, de a változást a Weboldalon csak némi késéssel tudjuk lekövetni. A fentiek okán javasoljuk, hogy minden esetben a vonatkozó, hatályos jogszabályi rendelkezések alapján tájékozódjanak.
Fenntartjuk a jogot a Weboldal tartalmának tetszőleges időpontban történő megváltoztatására.
Az Üzemeltető nem vállal felelősséget azért, ha a Weboldal elérhetetlenné válna. A hozzáférést felfüggeszthetjük előzetes értesítés nélkül, karbantartási, vagy egyéb, rajtunk kívülálló olyan okból, amelyért felelősek nem vagyunk.
A Weblapon található árak, információk nem minősülnek ajánlattételnek vagy felhívásnak. Fenntartjuk a jogot az árak megváltoztatására, egyedi árak és ajánlatok kiszabására, bizonyos munkák elutasítására. A Honlap nem minősül webshopnak, webáruháznak.

Árak, ajánlatok

Árajánlatnak csak az e-mailben megküldött ajánlatok számítanak. Az ajánlatban megküldött díjaktól nem térünk el, de a visszalépés jogát fenntartjuk. Az árak a fizetendő végösszegek, amelyek  tartalmazzák az Áfát is. Egyes tanúsító partnereink alanyiáfa mentes számlát bocsátanak ki az ügyfél részére, a fizetendő díj ebben az esetben is az ajánlatban szereplő bruttó végösszeg.

Más oldalakra mutató linkek

A Honlapon található némely hivatkozások (linkek) független oldalakra mutathatnak. Az Üzemeltetőnek nincs befolyása ezen oldalak tartalma tekintetében, és kizár minden felelősséget az olyan károk tekintetében, amit az említett oldalak használata okozhat.

A szolgáltatás

Az Üzemeltető kizárólag szolgáltatás közvetítési tevékenységet végez, a Weboldalon hirdetett energetikai tanúsítói tevékenységet közvetlenül a mérnök partnerünk végzi. Ennek megfelelően őt terheli a felelősség a tanúsítvány elkészítéséért, a vállalt határidő betartásáért, annak szakmai színvonaláért; a szavatossági  jogok kizárólag vele szemben érvényesíthetőek.

Adatvédelem

Az Üzemeltető minden tőle elvárhatót megtesz a megrendelés/ajánlatkérés során az Ön által megadott adatok biztonságáért, és a megrendelési rendszer működésének biztosításáért. Azonban mivel minden Ön által megadott információ nyílt internetes hálózaton keresztül érkezik be hozzánk, nem tudjuk vállalni a felelősséget az abból eredeztethető károkért, ha ezek az adatok rajtunk kívül álló olyan okból nyilvánosságra kerülnének, amelyért nem vagyunk felelősek. Az Ön által megadott adatokat azon személy (a tanúsító vállalkozó partnerünk) birtokába juttatjuk, aki az Önnek végzett szolgáltatásban érintett.
Azzal, hogy megrendeléskor Ön bepipálja a jelelő négyzetet, tudomásul veszi és elfogadja, hogy tanúsító partnerünk – aki a szolgáltatást fogja végezni Önnek – megkapja a megadott adatait.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen aggálya vagy kérdése merült fel, írjon e-mailt az üzemeltetőnek az info@orszagos-tanusito-kozpont.hu címre!

 

Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben