Energetikai tanúsítvány készítés a 10. kerületben

Energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk Budapesten, a X. kerületben. Nézze meg helyi ajánlatunkat, kérdés esetén, hívjon minket!

PANEL
LAKÁSOKRA
10 800 Ft
Energetikai tanúsítvány készítés Budapesten a 10. kerületben
Kérdése van?

X. kerületi energiatanúsítvány árak

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Panel lakások 10 800 Ft 10 800 Ft - -
Tégla lakások 11 800 Ft 12 600 Ft - -
Családi házak 14 800 Ft 14 800 Ft 17 600 Ft 20 000 Ft

Árlistánk Budapest X. kerületében aktuális: 2019.02.23.

Fizetésre lehetőség van átutalással (e-mailben küldött díjbekérő szerint) és készpénzben (a szemlekor vagy utólag a tanúsítvány budapesti átvételekor).

Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Miért készül az energetikai tanúsítvány?

Az energetikai tanúsítvány célja, hogy szakszerűen informálja a szerződő feleket az ingatlan energiahatékonyságáról. Jogszabályi előírás szerint kötelező a minősítés ingatlanok eladása vagy bérbeadása esetén, és a tulajdonos feladata biztosítani, hogy a dokumentum elkészüljön legkésőbb, a szerződés megkötéséig. A szakvélemény eredményeinek segítségével még a szerződés aláírása előtt mindenki megismerheti az építmény várható energiafogyasztását, és ezzel összefüggésben a várható üzemeltetési költségeket. Ha további információkat szeretne kapni a témáról, tekintse meg weboldalunk többi részét, vagy hívjon minket!

Az érvényes energiaosztályok

A mellékelt ábrán láthatja a jelenleg érvényben lévő energiaosztályokat.

Tanúsítási szolgáltatásunk

Energetikai tanúsítási szolgáltatásunk egész Budapestre kiterjed. Ha nem a 10. kerüleből érdeklődik, az oldal alján található ajánlatkérő segítségével tudhatja meg a kiszállási díjjal növelt szolgáltatási árat az irányítószám megadása után. Az árakat garantáljuk, a számlán a tőlünk kapott végösszeg fog szerepelni, így nem kell tartania attól, hogy rejtett költséget számol fel a szakember.

A tanúsítvány kiállításához minden esetben kell helyszíni szemlét tartanunk, ezt jogszabály írja elő. A fizetendő díj ezt a munkarészt is tartalmazza. A szemléhez Öntől csak a helyrajzi számra lesz szükség, tervrajzok megléte nem feltétel, mérnökünk minden szükséges műszaki alapadatot felvesz a helyszínen.

Az elkészítés általában 2 munkanap a felmérést követően, de ha a munkák beosztása lehetővé teszi, akár már másnap megkaphatja a szakvéleményt (a rövidebb határidő nem feláras). A személyes átvétel Budapesten lehetséges, a találkozást közvetlenül a mérnökkel tudják majd egyeztetni.

1

Rendelésének rögzítése

Rendelését rögzítjük és e-mailben két munkaórán belül visszaigazoljuk, majd a legközelebbi mérnök keresi Önt a szemle időpontjának egyeztetésére.

2

A helyszíni bejárás

A tanúsító felméri a lakást - ez körülbelül fél órát vesz igénybe. A 10. kerületben nincs extra kiszállási vagy felmérési díj, a fenti árak a ténylegesen fizetendő végösszegek.

3

A tanúsítványt kézhez kapja

Az energetikai szakvélemény 2 napos átfutással készül el, a dokumentumot személyesen átveheti Budapesten, vagy belföldre postázva is kérheti.

A tanúsítást az ingatlanhoz legközelebbi budapesti mérnök partnerünk végzi

András

András

Épületgépész mérnök, MMK tag
Tanúsítványok készítése a 14. kerületben

XIV. kerületi lakos lévén, rövid határidővel vállalom a kerületi megkereséseket, szemle akár kora reggel vagy este is lehetséges.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1200
tanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
7-19
óráig
hétvégén is
Zoltán

Zoltán

Energetikai Auditor, MMK tag
Tanúsítványok Budapesten és az agglomerációban

1998-ban épületenergetikai auditok készítésével kezdtem pályafutásomat egy multinacionális cégnél. Többéves tapasztalatom van épületfelügyeleti és ipari gépészeti rendszerek értékesítésében, valamint projektvezetésben és -tervezésben. 2012-től főállásban energiatanúsítványok és -pályázatok készítése a fő profilom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
db
Elkészítési idő
1-3
munkanap
Felmérés
10-17
naponta
Egész Budapesten azonnali ajánlatot kaphat:
Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben