Energetikai tanúsítvány a 20. kerületben

Energetikai tanúsítványt rendelhet közvetlenül a készítő mérnöktől. Nézze meg XX. kerületi ajánlatunkat!

CSALÁDI
HÁZAK
14 800 Ft-tól
Energetikai tanúsítványok a 20. kerületben
Kérdése van?

XX. kerületi tanúsítási díjtáblázatunk

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Panel lakások 10 800 Ft 10 800 Ft - -
Tégla lakások 11 800 Ft 12 600 Ft - -
Családi házak 14 800 Ft 14 800 Ft 17 600 Ft 20 000 Ft

Fizetésre lehetőség van átutalással (az e-mailen küldött díjbekérő alapján) és készpénzben (a felméréskor vagy utólag a dokumentum budapesti átvételekor).

Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Miért készül az energetikai tanúsítvány?

Az energetikai tanúsítvány célja, hogy szakszerűen tájékoztassa a szerződő feleket a lakás energiahatékonyságáról. A jogszabályi előírás szerint kötelező az energetikai minősítés ingatlanok eladása vagy bérbeadása esetén, és a tulajdonos feladata biztosítani, hogy a dokumentum elkészüljön legkésőbb a szerződésig. A szakvélemény eredményeinek segítségével még a szerződés megkötése előtt, mindenki megismerheti az épület várható energiafogyasztását, és ezzel összefüggésben a várható üzemeltetési költségeit. Amennyiben további információkat szeretne kapni a témáról, tekintse meg weboldalunk többi részét, vagy hívjon minket!

Az érvényes energetikai besorolások

Az oldalsó ábrán megtekintheti a jelenleg érvényben lévő energetikai besorolásokat.

Energetikai tanúsítás szolgáltatásunk

Energetikai tanúsítás szolgáltatásunk egész Pest megyére kiterjed. Amennyiben nem Budapestről érdeklődik, az oldal alján lévő ajánlatkérő űrlap segítségével tudhatja meg a kiszállási díjjal növelt szolgáltatási árainkat, az irányítószám megadása után. Az árakat garantáljuk, a számlán a tőlünk kapott végösszeg fog szerepelni, így nem kell tartania attól, hogy rejtett költséget számol fel a mérnök.

Az energetikai tanúsítvány kiállításához minden esetben kell helyszíni felmérést tartanunk, ezt rendelet írja elő. A fizetendő díj ezt a munkarészt is tartalmazza, 20. kerületi ingatlanok esetében. A szemléhez Öntől csak a szabad bejárás biztosítását és a helyrajzi számot kérjük, tervrajzok megléte nem szükséges, mérnökünk minden szükséges műszaki alapadatot felvesz a helyszínen.

A felmérést követően a tanúsítvány elkészítése általában 2 munkanap, de ha a munkák beosztása lehetővé teszi, akár már másnap megkaphatja a szakvéleményt (ilyenkor a rövidebb határidő természetesen nem feláras). A személyes átvétel Budapesten lehetséges, ezt közvetlenül a tanúsítóval tudják majd egyeztetni.

1

Megrendelését rögzítjük

E-mailben munkanapokon két órán belül rendelését visszaigazoljuk, ezt követően a legközelebbi tanúsító partnerünk keresi Önt, hogy egyeztessék a helyszíni szemle időpontját.

2

A helyszíni szemle

A mérnök felméri az ingatlant - ez kb. fél óráig tart.

3

A tanúsítvány elkészül

A szakvélemény 2 napos átfutással készül el, a dokumentumot személyesen átveheti Budapesten, vagy egy belföldi címre postázva is kérheti.

A tanúsítást a legközelebbi budapesti mérnök fogja végezni

László

László

Gépészmérnök, Energetika szakirány - SZIE Gödöllő
Tanúsítás Budapesten, kiemelten a 22. kerületben és környékén

Közel húsz éve foglalkozom épületek üzemeltetésével, és energetikai berendezéseivel. Jelenleg elsősorban családi házak, társasházi lakások energetikai tanúsítását végzem, szükség szerint ingatlan adás-vétel, bérbeadás, illetve pályázat céljából is. Nem idegenkedem irodaházak, kórházak, illetve egyéb közületi épületek tanúsításának elkészítésétől sem. Több megrendelőm is ajánlás alapján bízott meg ingatlanjának minősítésével, mely megbízásokat a munkám elismerésének tekintek. Működési területem a 22. kerület (székhelyem) és a szomszédos kerületek (11, 21).

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
100
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
15-16
óra között,
hétvégén egész nap
A Fővárosban azonnali ajánlatot kérhet itt:
Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben