Energetikai tanúsítvány Biatorbágy

Energetikai dokumentum Biatorbágy
ELADÁSHOZ RENDELHETŐ
  • kedvező árakon
  • akár 10 500 Ft-tól is
  • rövid határidővel
Kérdése van?

Biatorbágyi áraink

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Panel lakások 10 500 Ft 10 500 Ft - -
Tégla lakások 11 000 Ft 12 000 Ft - -
Családi házak 14 000 Ft 14 000 Ft 15 000 Ft 17 000 Ft
A táblázatban az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek szerepelnek, Biatorbágyon található családi házak és társasházi lakások esetén. Biatorbágy környékén is dolgozunk, a helyi árat az irányítószám alapján tudja megnézni, a lenti űrlap segítségével. Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Biatorbágyon tanúsító mérnökök

x
János

János

Okl. épületgépész-mérnök, a MMK tag szakértő
Energetikai tanúsítvány készítése: Budaörsön és az agglomerációban

Tanúsítási munkákat vállalok adás-vételhez, bérbeadáshoz, használatbavételhez és pályázatokhoz az alábbi településeken: Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Törökbálint, Páty, Telki

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
3800
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-3
munkanap
Felmérés
8-19
óráig
Bezárás
x
Gergely

Gergely

Épületgépész mérnök, MMK tag
Budaörsön és közelében

Üdvözlöm! Szakmai jelennel és múlttal rendelkező épületgépészként épületek energetikai tanúsítását vállalom, adásvételhez, használatbavételhez, pályázatokhoz. Hívjon bizalommal!

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
180
tanúsítvány
Elkészítési idő
24-48
óra alatt
Felmérés
8-12
óráig
rugalmasan
Bezárás
x
Ildikó

Ildikó

Okl. építészmérnök, Energetikai tanúsító szakmérnök
Tanúsítás Budakeszin, Budán: a 2. és 12. kerületben, Budaörsön, Érden, Biatorbágyon, Törökbálinton

2007-ben szereztem diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki szakán. Már egyetem alatt és utána is tervezőirodáknak dolgoztam, részben távmunkában. Közben családanya lettem. 2012-ben elvégeztem az energetikai tanúsítói szakmérnöki képzést, és elkezdtem ezzel aktívan foglalkozni. Mostanra az anyaság mellett már főleg tanúsítással foglalkozom. Budapest környéki lakosként szívesen vállalok munkát a budai agglomerációban, kiemelten Budakeszin, Budaörsön, de Budapest 12., 2. kerületében is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
3000
energetikai minősítés
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-19
óra között,
hétvégén is
Bezárás

Két munkaórán belül visszaigazoljuk megkeresését, majd a helyi tanúsító telefonon keresi Önt.


Ingatlanja felmérése az előzetesen egyeztetett időpontban történik, és körülbelül 30 percet vesz igénybe.


Az energiatanúsítvány 1-2 munkanap alatt készül el, a határidőt a mérnökkel tudják pontosítani.

AA++ »
AA+ »
AA »
BB »
CC »
DD »
EE »
FF »
GG »
HH »
II »
JJ »

A tanúsítványról

Adás-vétel vagy bérbeadás esetén készítésének célja a vevő vagy bérlő tájékoztatása az ingatlan energiahatékonyságáról. A szerződésben szerepeltetni kell az ún. HET számot, amely a szakvélemény első oldalán, a jobb felső sarokban található. Ha részletesebben is érdeklődik a dokumentum iránt, nézzen meg egy tanúsítvány mintát »

A 12 féle energiaosztály a mellékelt táblázatban tekinthető meg, a linkre kattintva a kategóriánként részletes ismertető cikkeinket találja.

A tanúsítást előíró jogszabály » szerint nem kell tanúsítvány az 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és egyéb kivételes esetekre, amelyekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. A megrendelés rögzítése előtt jelezzük Önnek, ha az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik.

Az OTK (Országos Tanúsító Központ) szakemberei rendszeresen dolgoznak Biatorbágyon és a közeli településeken, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudják végezni.

Szabályszerű és hiteles

Az általunk készített energiatanúsítvány teljesen hiteles, és minden előírásnak megfelel. Az egyedi HET sorszám » segítségével bárki ellenőrizheti a tanúsítvány eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartás (OÉNY) rendszerében.

Pályázathoz, hitelprogramhoz

A tanúsítvány nem csak lakhatási engedély kérelem benyújtásakor, illetve eladás vagy bérbeadás esetén kötelező, hanem energetikai korszerűsítési pályázatokon, programokon való részvétel esetén is. Ebben az esetben két szakvéleményt (jelenlegi és tervezett állapot) készítünk, amelyek a beadáshoz szükségesek. Itt kérhet árajánlatot »

Alaprajz nem szükséges

A tanúsítványt helyszíni felmérés alapján készítjük el, ennek díja benne van az árban. Tervrajzra nincs szükségünk, a szemle során minden, az előírás szerint meghatározott műszaki paramétert megvizsgál a kirendelt mérnök.

Országos hálózatunkban

Bemutatjuk energetikai tanúsítóinkat

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben