Energetikai tanúsítvány - Budakeszi

Energetikai dokumentum Budakeszi
SZOLGÁLTATÁSUNK ELÉRHETŐ
  • 10 500 Ft-tól
  • helyi mérnök által
  • hivatalosan
Kérdése van?

Árlistánk Budakeszin található ingatlanokra

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Panel lakások 10 500 Ft 10 500 Ft - -
Tégla lakások 11 000 Ft 12 000 Ft - -
Családi házak 14 000 Ft 14 000 Ft 15 000 Ft 17 000 Ft
A fenti táblázatban a tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek szerepelnek, Budakeszin található családi házak és társasházi lakások esetén. Természetesen a környező településeken is dolgozunk, árainkat az irányítószám alapján tudja megnézni. Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Budakeszin tanúsító mérnök

x
Ildikó

Ildikó

Okl. építészmérnök, Energetikai tanúsító szakmérnök
Tanúsítás Budakeszin

2007-ben szereztem diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki szakán. Már egyetem alatt és utána is tervezőirodáknak dolgoztam, részben távmunkában. Közben családanya lettem. 2012-ben elvégeztem az energetikai tanúsítói szakmérnöki képzést és elkezdtem ezzel aktívan foglalkozni. Mostanra az anyaság mellett már főleg tanúsítással foglalkozom.

¤Székhely: Budakeszi

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1200
energetikai minősítés
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-19
óra között,
hétvégén is
Bezárás

Megrendelését 2 munkaórán belül visszaigazoljuk, majd a helyi tanúsító egyeztet Önnel telefonon.


A felmérés az előzetesen megbeszélt időpontban történik, és körülbelül 30 percig tart.


Az energetikai tanúsítvány 2-3 munkanap alatt készül el, a határidőt és a személyes átvételt a tanúsítóval tudják egyeztetni.

AA++ »
AA+ »
AA »
BB »
CC »
DD »
EE »
FF »
GG »
HH »
II »
JJ »

Pár szóban az energiatanúsítványról

Az adás-vételi vagy bérbeadási szerződésben szerepeltetni kell az úgy nevezett HET kódot, amely az Országos Nyilvántartás által generált sorszám, és a szakvélemény első oldalán található. A tanúsítvány készítésének célja a vevő vagy bérlő tájékoztatása az ingatlan energiahatékonyságáról. Az alábbi linken megtekinthet egy tanúsítvány mintát »

A felmért ingatlanok a számítások alapján tizenkét féle energiaosztályba sorolhatóak, melyeket az oldalsó táblázatban tekinthet meg. A kategóriákhoz részletes ismertetőink vannak, kattintson a táblázatban található linkekre!

Az épületek tanúsítását előíró Rendelet » szerint nem kötelező tanúsítványt készíteni a különálló, más épülethez nem csatlakozó, 50 nm alatti házakra, némely mezőgazdasági épületekre, és más kivételekre, amelyekről a linkre kattintva részletesebben is olvashat. Megrendelésének rögzítése előtt mindenképp jelezzük Önnek, ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik.

Szakembereink rendszeresen végeznek tanúsítást Budakeszin és környékén, bármilyen jellegű helyi ingatlanra.

Alaprajz nem kell

A kirendelt mérnök a helyszíni szemle során felmér minden olyan műszaki paramétert, amely a rendeletben meghatározott módon, a tanúsítvány elkészítéséhez szükséges. Ezért Önnek nem kell rendelkeznie tervrajzokkal.

Szabályszerűen, hitelesen

Garantáljuk, hogy az általunk készített energetikai tanúsítvány hiteles, és minden előírásnak megfelel. A HET azonosító » alapján ellenőrizhető a tanúsítvány eredetisége az Országos Építésügyi Nyilvántartásban.

Hitelprogramhoz is szükséges

A tanúsítványra nem csak új építésű ingatlan használatbavételi engedélyekor, illetve adás-vétel esetén van szükség, hanem energetikai korszerűsítési programokon történő részvétel esetén is. Ilyenkor kettő szakvélemény készül, a jelenlegi és a beruházás utáni állapotra szóló. Itt kérhet árajánlatot »

Bemutatjuk energetikai tanúsítóinkat
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben