Energetikai tanúsítvány Csongrád

ENERGETIKAI
TANÚSÍTVÁNYT
SZERETNE?

Közvetlenül a csongrádi mérnöktől rendelheti meg.

Energiatanúsítvány Csongrádon is
Kérdése van?

Csongrádon érvényes árlista

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 13 000 Ft 13 500 Ft - -
Családi házak 16 000 Ft 16 000 Ft 18 000 Ft 19 000 Ft
Az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek a hasznos alapterület szerint, csongrádi lakóingatlanokra. Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

A csongrádi mérnök

x
Zoltán

Zoltán

Okleveles építőmérnök - BME
Tanúsítói terület: Csongrád, Szentes és a közeli falvak

Készséggel elkészítem lakása, családi háza energetikai tanúsítványát.

¤Székhelyem: Csongrád.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-18
óráig
esetleg hétvégén is
Bezárás
Minden rendelést visszaigazolunk két munkaórán belül, ezt követően közvetlenül a helyi mérnökkel tartják majd a kapcsolatot.

Az épület felmérése az Ön vagy megbízottja jelenlétében történik, az előzetesen leegyeztetett időpontban.

Az elkészült tanúsítványt a mérnök eljuttatja Önhöz, vagy egyeztetéssel személyesen átvehető Csongrádon.

Rövid összefoglaló az energetikai tanúsítványról

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos információkkal lássa el a tulajdonosokat az ingatlan energiahatékonyságáról. A mérnöki számítások alapján energiaosztályokba sorolandók az ingatlanok, az osztályokat itt tekintheti meg.

Részletes cikket írtunk a kötelezettség eseteiről, itt tudhatja meg, hogy mikor kell és mikor nem kell  » az energetikai tanúsítvány elkészítése. Ha esetleg az Ön ingatlanja is azon esetek közé tartozik, amikor nem kell a tanúsítás, mindenképp jelezni fogjuk.

Ha állami támogatású energetikai korszerűsítési pályázaton vesz részt, kérjen tőlünk ajánlatot itt. Otthon Melege Programhoz, MFB hitelhez és más támogatásokhoz is be kell adnia energetikai tanúsítványokat, az épület jelenlegi és tervezett állapotára vonatkozóan is. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és elküldjük Önnek részletesebb ismertetőnket.

Hiteles tanúsítvány HET számmal

A kiállított energiatanúsítványt Magyarországon mindenhol elfogadják, mivel a jogszabályoknak megfelelő módon és tartalommal készül. A dokumentumok rendelkeznek egy ún. HET » számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és a segítségével Ön is egyszerűen ellenőrizni tudja a tanúsító személyét és a szakvélemény eredetiségét (a www.oeny.hu oldalon).

Felmérés alapján készül

Az energetikai tanúsítvány mindig helyszíni felmérés alapján készül, aminek időpontját a mérnök előzetesen egyezteti Önnel. A körülbelül 30 perces szemle során dokumentálásra kerülnek az épület főbb műszaki adatai. Tervrajzokra nincs szükségünk a munkához, a felmérési díj be van építve a feltüntetett árakba.

Bármilyen ingatlanra rendelhet

Az Országos Tanúsító Központ csongrádi partnere bármilyen ingatlan tanúsítását el tudja végezni Önnek, lakóingatlanok mellett megfelelő tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi-, ipari-, mezőgazdasági rendeltetésű ingatlanok szakvéleményezésében is. Speciális épületek esetében egyedi ajánlatot adunk Önnek, vegye fel velünk a kapcsolatot!

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben