Energetikai tanúsítvány - Dabason ezt kínáljuk

RENDELJEN
ENERGETIKAI
MINŐSÍTÉST
Energiatanúsítvány Dabason
Kérdése van?

Dabas

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 15 000 Ft 16 000 Ft - -
Családi házak 15 000 Ft 16 000 Ft 17 000 Ft 18 000 Ft
A táblázatban az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegeket tüntettük fel. Dabas közelében az összes településen dolgozunk, a helyi árat az irányítószám alapján tudja megnézni, az alábbi űrlappal:

Bemutatjuk helyi mérnökünket:

x
Péter

Péter

Okleveles gépészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energetikai tanúsítványok Dabason és Pest megye déli részén

Pest megye déli részén vállalom a tanúsítványok készítését: Dabas, Bugyi, Inárcs, Hernád, Örkény, Újhartyán, Kakucs, Táborfalva...

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
Ön megrendeli, mi két munkaórán belül visszaigazoljuk.

Az épület felmérése 30 perc lesz, az előre leegyeztetett időpontban.

Határidőre kézhez kapja a tanúsítványt.

Az energetikai tanúsítványról ezt tartjuk fontosnak

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány egy kormányrendeletben meghatározott tartalommal készülő szakértői vélemény, amelynek célja, hogy pontos információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energiahatékonyságáról. A mérnöki számítások alapján tizenkét féle osztályba sorolhatók az ingatlanok, a teljes skálát itt tekintheti meg. A dokumentum rendelkezik egy ún. HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és az ügyvédnek van rá szüksége. A szám alapján Ön is egyszerűen ellenőrizni tudja a szakvélemény hitelességét. Tudjon meg többet a HET számról »

A tulajdonosnak az alábbi esetekben kell rendelkeznie a tanúsítvánnyal: eladás, bérbeadás, használatbavétel, pályázat. Nem kell tanúsítvány: üdülőkre, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és egyéb kivételezett esetekre. Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Dabason, Bugyin, Tatárszentgyörgyön, Újhartyánban, és garantáltan bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudják végezni.

Hiteles szakvéleményt kap

Garantáljuk, hogy a kiállított energiatanúsítvány hiteles, és mindenhol elfogadják azt. A szakvéleményt jogosult tanúsító készíti. Az egyedi azonosító sorszám segítségével Ön is ellenőrizheti a minősítés valódiságát az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében (www.oeny.hu).

Felmérés alapján elkészítve

Az energetikai tanúsítványt csak helyszíni felmérés alapján lehet szabályszerűen elkészíteni, a nálunk megrendelt munkáknak mindig része a felmérés. Ennek díját természetesen tartalmazza az ár. A szemle során tapasztalt mérnök vizsgálja meg az épületgépészeti rendszereket, és az épületszerkezeteket.

Tíz évig felhasználhatja

A kiállítástól számítva tíz évig felhasználhatja az energiatanúsítványt. Az érvényesség feltételeiről » a hivatkozott cikkben olvashat részletesebben, megtudhatja többek között, hogy mikor veszti hatályát a dokumentum, illetve mit kell tennie, ha átépíti az ingatlant.

Kérjen ajánlatot energetikai pályázathoz

Ha valamilyen állami támogatású energetikai korszerűsítési pályázaton szeretne részt venni, mellékletként be kell adnia energetikai tanúsítványokat, az épület jelenlegi és tervezett állapotára vonatkozóan (ez két darabot jelent). Kérjen tőlünk ajánlatot itt, és elküldjük részletes szolgáltatási ismertetőnket. Ha pályázathoz rendeli meg a szolgáltatást segítséget nyújtunk Önnek a lehetőségek és kötelezettségek megismerésében. Ha esetleg teljesen mentesülni szeretne az adminisztrációs feladatok alól, megbízható vállalkozót tudunk Önnek közvetíteni pályázatírásra » is.

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben