Energetikai tanúsítvány dorogi mérnöktől

HÁZAK
90 m² alatt
19 800 Ft
energetikai tanúsítvány Dorogon
Kérdése van?

Helyi árak - Dorog

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 16 800 Ft 16 800 Ft - -
Családi házak 19 800 Ft 19 800 Ft 21 800 Ft 23 800 Ft
A dorogi ártáblázatban az ingatlan hasznos alapterülete és típusa szerint találja meg az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszeget. Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Dorogi mérnök tanúsít Önnek

Dénes

Dénes

Építőmérnök, SZE főiskola
Tanúsítás Esztergomban és 30 km-es körzetében
Tapasztalat
600
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-3
nap
Felmérés
8-19
óráig
Ellenőrzött tanúsító

2008-ban végeztem el a főiskolát, utána kivitelezésben és tervezésben kezdtem tevékenykedni, ezen túl, energetikai felújításokkal, alacsony energiájú épületek építésével, műszaki ellenőrzésével foglalkozom, közel 10 éve. 2012-2013-as szemeszterben, a BME-n egy energetikai szakmérnöki képzést végeztem el. 2013-óta tanúsítok ingatlanokat.

Az alábbiak szerint történik a tanúsítás

1

Megrendelését két perc alatt elküldheti árajánlatunk megtekintése után. Mi két munkaórán belül visszajelzünk Önnek.

2 perc
2

Az előzetesen egyeztetett időpontban a helyi mérnök felméri az épületet.

30 perc
3

A hiteles dokumentumot átveheti személyesen a tanúsítótól Dorogon, vagy postán is kérheti a kézbesítést.

2-3 munkanap

Az energetikai tanúsítványról

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány jogszabályban meghatározott tartalommal készülő mérnöki szakvélemény, amely az ingatlan energiahatékonyságát dokumentálja egy 12 lépcsőből álló skálán. Kötelező eladáshoz, illetve bérbeadáshoz, de szüksége lesz rá pályázathoz is, melyről az alábbiakban tudhat meg többet.

Ha energiahatékonysági fejlesztési támogatásra pályázik, el kell készíttetnie két energiatanúsítványt, egyet az épület jelenlegi, egyet pedig a tervezett állapotára vonatkozóan. Egyedi árajánlat alapján vállaljuk ezeket a munkákat, ha a hivatkozott oldalon felkeres minket, elküldjük Önnek részletes szolgáltatási ismertetőnket. A munka keretében segítséget kap az aktuális pályázat kínálta lehetőségek és kötelezettségek megismerésében, illetve ha mentesülni szeretne az adminisztrációs feladatok alól, megbízható pályázatírót » is tudunk Önnek ajánlani.

Hiteles szakvélemény

Garantáljuk, hogy a kiállított szakvélemény hiteles, és minden hatóság és hivatal elfogadja. Az egyedi azonosító sorszám » segítségével Ön is megnézheti a minősítést az Országos Építésügyi Nyilvántartásban.

Szemle alapján

Az energetikai tanúsítvány mindig helyszíni szemle alapján készül, ez körülbelül félórás. A szemle során a mérnök megvizsgálja és dokumentálja az épületenergetikai számítás elkészítéséhez szükséges paramétereket.

10 évig hatályos

A kiállítás után 10 évig hatályos az energiatanúsítvány, de csak abban az esetben, ha nem építik át az épületet. Olvasson bővebben a hatályosság » feltételeiről.

NEM kötelező

Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben