Energetikai tanúsítvány hatvani ingatlanokra

LAKÁSOK
50 m² alatt
14 500 Ft
Hatvani energetikai tanúsítvány
Kérdése van?

Hatvanban érvényes árlistánk

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 14 500 Ft 15 000 Ft - -
Családi házak 18 500 Ft 18 500 Ft 20 500 Ft 22 500 Ft
Hatvani ingatlanok energetikai tanúsítványáért fizetendő bruttó végösszegek. Használja az alábbi űrlapot, és nézze meg az ön ingatlanjára aktualizált, helyi árat!
számítások az energetikai tanúsítványhoz

Egy percben az energetikai tanúsítványról

A tanúsítvány lényegében az ingatlan energetikai osztályba sorolása. A szakvélemény tartalmazza az energiahatékonyságot vizsgáló mérnöki számításokat, és ezek kiinduló adatait. Ha ingatlan eladás vagy bérbeadás történik, jogszabály írja elő az elkészíttetés kötelezettségét. A tulajdonos tíz évig használhatja fel a dokumentumot a kiállítástól számítva, az érvényesség » feltételeiről itt olvashat. A szakvélemény kizárólag akkor tekinthető hitelesnek, ha rendelkezik egy úgynevezett HET sorszámmal.

Megrendelése fogadását követően a tanúsító telefonon egyeztet Önnel, két munkaórán belül.
A Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban a mérnök felméri az épületet, amelyet bárki megmutathat, nem muszáj a tulajdonosnak.
A tanúsítvány általánosan 2-3 nap alatt készül el, amelyet a tanúsító eljuttat Önhöz.

Energetikai pályázathoz is szakértünk

Ha valamilyen állami energiahatékonysági támogatást szeretne igénybe venni, a pályázathoz mellékletként be kell adnia 2 darab energetikai tanúsítványt (az épület jelenlegi valamint a tervezett állapotára vonatkozóan). Pályázati ajánlatkérő űrlapunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot, és elküldjük Önnek aktuális ismertetőnket. Ha pályázathoz rendel tanúsítást, olyan szakértőt rendelünk ki a munkára, aki tájékozott az adott pályázat nyújtotta a lehetőségek és kötelezettségek tekintetében. Ha az adminisztrációs terhek alól teljes mértékben mentesülni szeretne, megbízható vállalkozót tudunk Önnek közvetíteni pályázatírásra » is.

Hatvanban dolgozó mérnökünk

x
Péter

Péter

Okl. gépészmérnök tanúsító
Hatvan és körzete

Hatvanban hetente 1-2 alkalommal tanúsítok, az Országos Tanúsító Központnál megadott árak tartalmazzák munkám minden elemét, így a kiszállást és a felmérést is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
x
Zoltán

Zoltán

Épületgépész mérnök, létesítményenergetikai szakmérnök
Kiemelten Gyöngyösön, Hatvanban

Alapvégzettségemet tekintve épületgépész mérnök vagyok, így az épületenergetikai számításokon túl végzek egyéb épületgépészeti tervezési munkákat, víz-csatorna, fűtés, gázellátás, szellőzés munkanemekben egyaránt. Pályázatokhoz műszaki tartalom meghatározása, számítással történő alátámasztása is tevékenységem része. Várom szíves megkeresésüket.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
16-20
óráig
hétvégén egész nap
Bezárás
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben