Energetikai tanúsítvány ajánlatunk Komáromban

LAKÁSOK
TANÚSÍTÁSA
17 000 Ft
TANÚSÍTVÁNYT RENDELHET
  • garantált helyi áron
  • hitelesen, jogszabályok szerint
  • helyszíni szemle alapján elkészítve
Kérdése van?

A Komáromban érvényes árak

lakóingatlanok 0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
lakások 17 000 Ft 17 000 Ft - -
házak 18 000 Ft 18 000 Ft 21 000 Ft 24 000 Ft
Az ingatlan alapterülete alapján az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszeg társasházi lakások és családi, illetve sorházak esetén. Garantáljuk, hogy a számlán a fent látható, e-mailben is visszaigazolt összeg fog szerepelni. Megerősítésként egyszerűen kérhet ajánlatot az alábbiakban: Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

A Komáromban és térségében dolgozó szakértőnk

x
Gábor

Gábor

Építészmérnök (BSc)
Tanúsítvány készítés Győrben és vonzáskörzetében

Energetikai tanúsítással 2015 óta foglalkozom, az eltelt idő alatt sokféle méretű projekt megfordult a kezem alatt. Készítek ingatlan tanúsításokat adásvételhez, használatbavételhez, bérbeadáshoz, és természetesen pályázati korszerűsítésekben is vállalok feladatokat energetikusként. Önerős felújítás, korszerűsítés esetén szakmai tanácsadással is segítem ügyfeleimet. Mottóm: a gyors és precíz munka mindig az ügyfél megelégedésére van!

¤Székhelyem Győrben van.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
7-20
óráig
Bezárás

Ezeket az osztályokat kaphatja az ingatlan

„AA++” és „JJ” között értékelhetők az ingatlanok, összesen tizenkét féle osztályban. Az eredmény meghatározásának módszerére szigorú jogszabályi előírások vonatkoznak, amely a tanúsító munkájának minden részletére kiterjednek.

Pályázathoz is tanúsítunk

Ha energetikai pályázaton indulna - például Otthon Melege Program keretében - szüksége lesz az energetikai osztályba sorolásra. Ilyenkor két tanúsítványt kell készíteni, egyet a ház (lakás) jelenlegi, egyet pedig a tervezett állapotáról, így igazolva az enegiahatékonyság növekedését. Ha érdekli Önt a szolgáltatás, kérjen ajánlatot » e-mailben.

energetikai osztályok
1

Online megrendelés

Megrendelését 2 perc alatt elküldheti, mi visszaigazoljuk munkanapokon két órán belül e-mailben, majd a felelős mérnök telefonál Önnek, hogy egyeztessék a továbbiakat.

2 perc
2

Szemle

A helyszíni szemle kb. fél órát vesz igénybe, az Ön vagy megbízottja jelenlétében. Tervrajzokra nincs szükség hozzá, de a helyrajzi szám kelleni fog.

30 perc
3

Elkészítés

Az energiatanúsítvány két-három napos átfutással készül el a szemlét követően, az Ön által elvárt határidőt a mérnökkel tudják egyeztetni.

2-3 nap

Összefoglaltuk a legfontosabbakat az energetikai tanúsítványról

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben