Energetikai tanúsítvány Mohács

Energetikai dokumentum Mohácson
RENDELJE MEG A TANÚSÍTVÁNYT
  • 22 000 Ft-tól
  • előírás szerint elkészítve
  • meglepetés nélkül
Kérdése van?

Mohácsi árajánlatunk

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 22 000 Ft 24 000 Ft - -
Családi házak 22 000 Ft 24 000 Ft 27 000 Ft 30 000 Ft
Táblázatunkban a mohácsi energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek szerepelnek. A megyében mindenhol dolgozunk, az aktuális árakat az irányítószám alapján tudja megnézni, az alábbi űrlap segítségével. Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Mohácson dolgozó mérnök

x
András

András

Okleveles építészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energetikai tanúsítványok kiállítása
Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Két munkaórán belül visszaigazoljuk a megrendelését, amit követően a kirendelt tanúsító telefonon keresi Önt.


Az ingatlan helyszíni szemléje az Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban történik, és kb. félórás időtartamú.


Az energetikai tanúsítvány 2-3 munkanap alatt készül el, a határidőt és a mohácsi átvételt a mérnökkel tudják pontosítani.

AA++ »
AA+ »
AA »
BB »
CC »
DD »
EE »
FF »
GG »
HH »
II »
JJ »

A tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány a Kormányrendeletben meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A dokumentum rendelkezik egy úgy nevezett HET számmal », amely egy egyedi azonosító kód, és az ügyvéd a szerződésben feltünteti. A kódot a szakvélemény első oldalán találja, más fontos információkkal együtt.

A mérnöki számítások alapján 12 féle energetikai osztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban nézheti meg. Az egyes kategóriákhoz részletes ismertető cikkünk is van, kattintson arra az energiaosztályra, amelyre részletesebben kíváncsi!

A vonatkozó jogszabály » szerint nem szükséges tanúsítvány az üdülőkre, az 50 nm-nél kisebb, különálló lakóházakra, és más kivételes esetekre, ezekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételes esetek közé tartozik, mindenképp előre jelezni fogjuk Önnek.

Az Országos Tanúsító Központ mérnökei rendszeresen dolgoznak Mohácson és a környező településeken, bármilyen jellegű ingatlan tanúsítását el tudják végezni.

Pályázathoz is készülhet

A tanúsítványra nem csak adás-vételi szerződés vagy használatbavétel esetén van szükség, hanem energetikai pályázatokon történő részvétel esetén is. Ilyenkor kell egy, az ingatlan jelenlegi állapotát dokumentáló, illetve egy beruházás utáni, azaz tervezett állapotra szóló tanúsítvány. Itt kérhet árajánlatot.

A szemle díja benne van az árban

Az energetikai tanúsítványt mindig helyszíni felmérés alapján készítjük, amelynek költségét tartalmazza díjszabásunk. Nincs szükség alaprajzokra sem, a helyszínen minden olyan műszaki paramétert megvizsgálunk, amely szükséges a számítások elkészítéséhez.

Szabályszerű, hiteles

Garantáljuk, hogy az elkészült energiatanúsítvány hiteles, minden magyar és nemzetközi előírásnak megfelel. A Hiteles Energetikai Tanúsítvány (HET) sorszám segítségével bárki ellenőrizheti a tanúsítvány eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartás (OÉNY) rendszerében.

Amit vállalunk

Bemutatjuk energetikai tanúsítóinkat

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben