Energetikai tanúsítvány Nagykátán és közelében

Energetikai dokumentum Nagykáta
RENDELJE MEG SZOLGÁLTATÁSUNKAT
  • 15 000 Ft-tól
  • minden hivatal elfogadja, mert
  • hitelesen készítjük el
Kérdése van?

Nagykátai díjszabásunk

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 15 000 Ft 18 000 Ft - -
Családi házak 15 000 Ft 18 000 Ft 18 500 Ft 20 000 Ft
Az ártáblázatban az energiatanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek szerepelnek, Nagykátán található lakóingatlanok esetén. Az egész megyében dolgozunk, az alábbi űrlap segítségével, az irányítószám alapján tekintheti meg aktuális árainkat. Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Nagykátán és környékén dolgozó tanúsító

x
Péter

Péter

Okl. gépészmérnök
Munkavégzés Nagykátán és vonzáskörzetében

Nagykátán és vonzáskörzetében végzem a tanúsítást, a szakvéleményeket rövid határidővel készítem el. A munka menete igen egyszerű: felmérem az épületet, elkészítem a számításokat, eljuttatom Önhöz a szakvéleményt.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás

2 munkaórán belül visszaigazoljuk megkeresését, majd a helyi mérnök egyeztet Önnel telefonon.


Ingatlanjának szemléje az előzetesen megbeszélt időpontban történik, és kb. 30 percet vesz igénybe.


Az elkészült tanúsítványt 1-2 munkanapon belül küldjük, a határidőt a tanúsítóval tudják egyeztetni.

AA++ »
AA+ »
AA »
BB »
CC »
DD »
EE »
FF »
GG »
HH »
II »
JJ »

Néhány szóban az energetikai tanúsítványról

Adásvételi vagy bérbeadási szerződés esetén Kormányrendeletben meghatározott módon tanúsítványt kell készíteni. Célja a vevő vagy bérlő tájékoztatása az ingatlan energiahatékonyságáról. A szerződésben fel kell tüntetni a tanúsítvány sorszámát (HET szám), amely a szakvélemény első oldalán, a jobb felső sarokban található. Amennyiben részletesebben is érdekli a dokumentum, tekintsen meg egy tanúsítvány mintát »

A számítások alapján tizenkét féle energiaosztályba sorolhatók be az ingatlanok. Az egyes kategóriákhoz részletes ismertető cikkeink is vannak, kattintson a táblázatban arra az energiaosztályra, amelyre részletesebben kíváncsi!

Az épületek tanúsítását előíró jogszabály » szerint nem kell tanúsítvány nyaralókra, egyes mezőgazdasági épületekre, és más kivételes esetekre, ezekről a linkre kattintva olvashat részletesebben. A megrendelés rögzítése előtt mindenképp jelezzük Önnek, ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik.

Az Országos Tanúsító Központ mérnökei rendszeresen dolgoznak Nagykátán és a közeli településeken, rugalmasan és rövid határidővel.

Tervrajz nem kell

Minden esetben helyszíni felmérés alapján állítják ki mérnökeink az energetikai tanúsítványt, ennek díját áraink tartalmazzák. Önnek nem szükséges rendelkeznie tervrajzokkal. A szemle során minden olyan műszaki paramétert megvizsgálunk, amely szükséges a tanúsítvány elkészítéséhez.

Hitelesen, szabályszerűen

Az elkészített energiatanúsítvány teljesen hiteles, és mind a magyar, mind a nemzetközi előírásnak megfelel. Az egyedi azonosító (HET ») segítségével bárki ellenőrizheti a tanúsítvány eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

Hitelprogramhoz, pályázathoz

A szakvélemény nem csak használatbavételi engedély kérelem benyújtásakor, illetve adás-vétel esetén szükséges, hanem energetikai korszerűsítési programokon való részvételkor is. Ilyenkor a jelenlegi és a leendő állapot tanúsítványát is elkészítjük, mert ezek a beadáshoz szükségesek. Itt kérhet árajánlatot »

Bemutatjuk energetikai tanúsítóinkat
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben