Energetikai tanúsítvány Sárvár

Helyi ajánlatunk, helyi mérnökkel

Épületenergetikai tanúsítvány Sárváron
RENDELJE MEG A SZAKVÉLEMÉNYT
  • helyszíni szemlével
  • hitelesen elkészítve
  • közvetlenül sárvári partnerünktől
Kérdése van?

Sárvári árak

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 20 000 Ft 20 000 Ft - -
Családi házak 25 000 Ft 25 000 Ft 25 000 Ft 25 000 Ft
Az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó összegek, Sárváron található családi házak és társasházi lakások esetén. A térség összes településén dolgozunk, a helyi árat az irányítószám alapján tudja megnézni, az alábbi űrlap segítségével. Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Sárvári mérnök fog Önhöz menni

x
András

András

Okleveles építészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energetikai tanúsítványok kiállítása
Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Online megrendelését két munkaórán belül feldolgozzuk, amit követően a helyi tanúsító telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot.


Az épület megtekintése az Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban történik, ehhez tervrajzokra nincs szükség.


Az elkészült tanúsítványt közvetlenül a mérnöktől tudja átvenni Sárváron, vagy elküldi Önnek postán (az ár tartalmazza).

Az energetikai tanúsítványról ezt tartjuk fontosnak

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány pontos információkkal látja el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A rendeletben meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, 12 féle energiahatékonysági osztályba sorolja az ingatlanokat, a legmagasabb szint az AA ++, a legalacsonyabb a JJ. Minden dokumentumon megtalálható egy ún. HET szám, amely egy egyedi azonosító sorszám, és a hitelességet igazolja.

Önnek eladás esetén rendelkeznie kell tanúsítvánnyal, de a jogszabály más esetekben is kötelezővé teszi a tanúsítást erről részleteket itt tudhat meg »

Az Országos Tanúsító Központ felkészült sárvári partnerrel várja megrendelését, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudjuk vállalni.

Garantáljuk a hitelességet

Garantáljuk, hogy a partnereink által szolgáltatott tanúsítványok teljesen hitelesek, ennek megfelelően mindenhol és mindenki elfogadja azokat. Az egyedi azonosító sorszám segítségével bárki ellenőrizheti a minősítés valódiságát az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

A felmérés benne van az árban

Az energetikai tanúsítványt hivatalosan csak helyszíni felmérés alapján lehet kiállítani, az Országos Tanúsító Központnál ez minden esetben benne van az árban. A szemlét közvetlenül a helyi mérnök végzi el, vele tudják egyeztetni az elkészítési határidőt és az átvétel helyét.

Pályázathoz is dolgozunk

Ha energetikai pályázaton szeretne támogatáshoz jutni, szüksége lesz tanúsítványra, méghozzá az épület jelenlegi és tervezett állapotára vonatkozóan is. Kérjen tőlünk ajánlatot itt, és részletesen tájékoztatjuk Önt a munka menetéről, igény szerint pályázatíró szakértőt is ajánlunk Önnek.

A tanúsítvány segítségével meg tudja becsülni a várható rezsiköltségeket

Az alábbiakban megnézheti, hogy hozzávetőlegesen mennyi lesz ingatlanja éves energiafogyasztása. A becsült érték a fűtés mellett tartalmazza a használati meleg-víz készítés energiaigényét is, átlagos fogyasztási szokások mellett. A becsléshez adja meg épülete besorolását és alapterületét.Országos energetikai tanúsítói hálózatunk

A helyi mérnök megy Önhöz, így tartjuk alacsonyan az árakat.

Bemutatjuk energetikai tanúsító hálózatunkat
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben