Soproni árak

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Panel lakás 16 000 Ft 16 000 Ft - -
Tégla lakás 17 000 Ft 17 000 Ft 17 000 Ft -
Családi ház - 17 000 Ft 19 000 Ft 21 000 Ft
Garantáljuk, hogy a táblázatban szereplő árat fogja fizetni. A fenti bruttó árak minden résztételt tartalmaznak. Megrendelem a tanúsítványt
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Sopron

A tanúsítvány szolgáltatást egész Győr-Moson-Sopron megyében végezzük, Soproni árainkat a frenti táblázatban tekintheti meg, egyéb településekre az irányítószám alapján kaphat azonnali ajánlatot oldalunkon. A „Kékfrankos fővárosa”, mintegy hatvanezer lakost számlál, az ingatlanok száma ennek kevesebb mint a fele, de folyamatosan nő. Műemlékekben a második leggazdagabb település Magyarországon, ilyen jellegű épületeket is tanúsítunk. Városzrésze, ahol dolgozunk: Sopronbánfalva, Erdeiiskola, Görbehalom, Balf, Tómalom, Brennbergbánya, Sopronkőhida.

Energetikai számítások a rendelet szerint

Az ingatlanra adott minősítés független attól, ki készíti el azt. A 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet írja le azt a számítási algoritmust, amit Magyarországon egységesen alkalmaznak a mérnökök az épületenergetikai számításokhoz. Ezzel a módszertannal készülnek az energiatanúsítványok, a pályázati auditálások és az építési engedélyhez készülő hőtechnikai kalkulációk is. Itt vannak definiálva azok követelményszintek is, amit minden épületre alkalmazni kell a tervezés, illetve a tanúsítás során. Aki részletesebben érdeklődik a téma iránt, érdemes megtekintenie a hivatkozott rendeletet.

Helyi tanúsító partnerünk:

Zsolt

Zsolt

Okl. energiagazdálkodási szakmérnök (NYME)
Tanúsítványok kiállítása Sopronban és körzetében
Tapasztalat
800
elvégzett tanúsítás
Elkészítési idő
2-4
nap
Felmérés
8-20
óráig
hétvégén is
Ellenőrzött tanúsító

Okl. energiagazdálkodási szakmérnök diplomámat 2008-ban szereztem a Nyugat-magyarországi Egyetemen. Adásvételhez, bérbeadáshoz, használatbavételhez, pályázatokhoz, hitelügyintézéshez vállalom energiatanúsítványok, energetikai számítások elkészítését Sopron és környékén rugalmas munkaidőben, hétvégén is.

Információ
+36-20-344-3964

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben