Energetikai tanúsítvány Százhalombattán

PANEL
LAKÁSOK
12 900 Ft
Százhalombattán elérhető energetikai tanúsítvány
Kérdése van?

Százhalombattán érvényes árak lakásokra és családi házakra

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Panel lakások 12 900 Ft 12 900 Ft - -
Egyéb lakások 13 000 Ft 13 900 Ft - -
Családi házak 15 500 Ft 15 500 Ft 17 400 Ft 19 000 Ft
A táblázatban az ingatlan típusa és hasznos alapterülete alapján szerepel az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszeg. Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Százhalombattán dolgozó mérnök

Gergely

Gergely

Épületgépész mérnök, MMK tag
Budaörsön és közelében
Tapasztalat
180
tanúsítvány
Elkészítési idő
24-48
óra alatt
Felmérés
8-12
óráig
rugalmasan
Ellenőrzött tanúsító

Üdvözlöm! Szakmai jelennel és múlttal rendelkező épületgépészként épületek energetikai tanúsítását vállalom, adásvételhez, használatbavételhez, pályázatokhoz. Hívjon bizalommal!

1

Megrendelését mindössze két perc elküldeni, az Ön ingatlanjára érvényes helyi árat előzetesen látni fogja.

2 perc
2

Az előzetesen leegyeztetett időpontban helyszíni felmérést végez a kirendelt legközelebbi mérnök.

1/2 óra
3

A hiteles szakvéleményt átveheti személyesen a tanúsítótól, vagy postán is megkaphatja.

2 nap
ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány rendeletben meghatározott tartalommal készülő szakértői vélemény, amely az ingatlan energiahatékonyságáról ad precíz információkat. A mérnöki számítások alapján 12 féle energiaosztályba sorolhatók az épületek.

Az alábbi esetekben kell rendelkeznie » a tanúsítvánnyal: eladás, bérbeadás, használatbavétel, pályázat. A hivatkozott oldalon megtalálja azokat az eseteket is, amikor nem kötelező a szakvéleményezés. Mérnökeink rendszeresen dolgoznak Százhalombattán, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudjuk vállalni.

Garantált hitelesség

Garantáljuk, hogy a kiállított dokumentum hiteles, és mindenhol elfogadják azt az országban. Az egyedi azonosító sorszám segítségével bárki ellenőrizheti a minősítés valódiságát, ezt a számot a dokumentum jobb felső sarkában találja meg.

Felméréssel tanúsítunk

Az energetikai tanúsítványt csak helyszíni felmérés alapján tudjuk kiállítani, mivel a jogszabályok szerint csak így lehet. A szemle során megvizsgáljuk az épületgépészeti rendszereket, és azonosítjuk az épületszerkezeteket, ehhez Öntől nincs szükség semmire.

Tíz évig hatályos

A kiállítástól számítva 10 évig hatályos az energiatanúsítvány, de csak abban az esetben, ha nem építik át az épületet, illetve a vonatkozó jogszabály sem változik meg. Olvasson bővebben a hatályosság feltételeiről » hivatkozott szakcikkünkben.

Energetikai pályázathoz két tanúsítvány szükséges

Ha állami támogatású energiahatékonysági pályázaton vesz részt, mellékletként be kell adnia két energetikai tanúsítványt, egyet az épület jelenlegi, egyet pedig a tervezett állapotára vonatkozóan. Egyedi árajánlat alapján vállalkozunk ezekre a munkákra, ha üzenetben megkeres minket, elküldjük szolgáltatási ismertetőnket. Segítséget nyújtunk Önnek az adott pályázati felhívás kínálta lehetőségek megismerésében, és az Önnel közösen kialakított műszaki tartalommal elkészítjük a jelenlegi és a tervezett állapot energetikai számításait, amelyeket a pályázat mellékleteként be kell adnia. Ha mentesülni szeretne az adminisztrációs terhek alól, megbízható pályázatírót » tudunk Önnek közvetíteni, nézze meg hivatkozott oldalunkat.

Ezt tudjuk ígérni Önnek

Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben