Tatabányai és tatai áraink

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakás 14 000 Ft 14 000 Ft - -
Családi ház - 17 000 Ft 19 500 Ft 20 500 Ft
Az ügyfél által fizetendő bruttó árak. A díjak minden résztételt tartalmaznak: kiszállás (Tatán és Tatabányán), teljes felmérés, dokumentálás, mérnöki díjak, igény szerint postázás, általános forgalmi adó. Megrendelem a tanúsítványt
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Tatabánya

Az energiatanúsítási munkákat Komárom-Esztergom megye teljes területén, kiemelten Tatán és Tatabányán vállaljuk. Megrendeléseink összetétele igen változatos: a szocialista lakásépítési programok lakótelepei mellett a családi házas, kertvárosias övezetéből is kiemelt számú megkeresés érekezik hozzánk. Energiahatékonysági korszerűsítési pályázatokhoz is rendszeresen végzünk szakértést.

A körzetben dolgozó energetikai tanúsítónk

János

János

Okl. épületgépész-mérnök, a Magyar Mérnöki Kamara tagja
Energetikai tanúsítvány készítése: Tatabányán és 80 km-es körzetében
Tapasztalat
1700
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-3
munkanap
Felmérés
8-19
óráig
Ellenőrzött tanúsító

Bemutatkozás

Okl. épületgépész mérnökként 2010-ben végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.
Többéves tapasztalattal rendelkezem családi házak, lakások, társasházak hiteles szakvéleményének elkészítésében. Fűtéskorszerűsítésre, megújuló energia alkalmazására, épületszigetelésre kiírt pályázatokhoz szintén készítek számításokat.
Az elmúlt évek folyamán tanúsítói, tervezői és kivitelezői munkakörökben sok olyan tapasztalatot szereztem, melyeket az épületenergetikai feladatok során nap, mint nap jól hasznosíthatok.

Mi az energetikai tanúsítvány?

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely pontosan jellemzi az ingatlan energiafelhasználási adottságait. Csak megfelelő jogosultsággal ("TÉ" jelzésű) rendelkező szakértő állíthatja ki, minden esetben a helyszíni szemlén felmértek alapján. A dokumentum csak akkor tekinthető hitelesnek, ha rendelkezik az egyedi HET azonosító sorszámmal (ezt a számot kell feltüntetni az adásvételi szerződésben). Érdemes tudni, hogy 10 évig érvényes a szakvélemény, de csak abban az esetben, ha nem változtatnak az ingatlanon.

Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben