Fix díjas elkészítés

A pályázatírói szolgáltatás díja GINOP-8.4.1/A-17 és VEKOP-5.2.1-17 hitelpályázatok esetén bruttó 30.000 és 70.000 Ft között alakul, személyre szabott ajánlatot az alábbi űrlap segítségével kérhet.

Kapcsolatfelvétel

A szolgáltatás tartalmazza:

A hitelpályázat elkészítésének menete

1

Előzetes egyeztetés

E-mailben ajánlatot kap tőlünk, valamint minden kérdésére válaszolunk. Pozitív visszajelzése esetén pályázati szakértőnk megbízási szerződést köt Önnel.

2 munkanap
2

Pályázatírás, beadás

A szükséges adatokat, dokumentumokat egyeztetjük Önnel, ha minden információt megkaptunk a munkához, elkészítjük a pályázatot, és igény szerint be is adjuk azt.

4-8 munkanap
3

Követés, lezárás

A kivitelezés során végig kapcsolatban maradunk Önnel, kérdéseire válaszolunk, és a befejezés után, a záráshoz kapcsolódó adminisztrációt is elintézzük.

2 munkanap

Díjmentes telefonos konzultációt is kérhet

Ha tájékozatlannak érzi magát a témában, díjmentes telefonos konzultációt kérhet, a pályázatíró ismerteti Önnel a kérelem elkészítésének és beadásának menetét. Ha a pályázathoz szükséges energetikai tanúsítványok » tartalmával kapcsolatban érdeklődik, ajánljuk figyelmébe hivatkozott cikkünket, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat.

Nulla százalékos hitel energetikai korszerűsítésre

A hitel energetikai felújításra jár, nulla százalékos kamatozású, és a Magyar Fejlesztési Bank biztosítja, családi házakra és társasházi lakásokra. A beruházás költségeinek 90 %-ára igényelhető a támogatás, az elvárt önrész 10%. A hitel alsó határa 500.000 Ft, felső határa 10.000.000 Ft. Ajánljuk figyelmébe tájékoztató cikkünket a 0 %-os hitelpályázatról », ebből megismerheti a részvétel feltételeit. Az alábbiakban a hivatalos pályázati felhívás oldalát nyithatja meg:

Pest megye, Budapest » VEKOP-5.2.1-17

Összes többi megye » GINOP-8.4.1/A-17

Folyamatosan futó hitelprogram, határidő nincs

A hitelkonstrukció folyamatosan fut 2017 óta, beadási határidő nincs, idén (2019) is igényelhető.

Egyeztessen közvetlenül a pályázatíró szakértővel!

Barbara

Barbara

Pályázatíró szakértő
OMP, GINOP, VEKOP pályázatok menedzsmentje
Tapasztalat

Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Ellenőrzött partner

Évek óta foglalkozom pályázati anyagok elkészítésével, legyen szó Otthon Melege Programról vagy bármilyen más támogatásról, biztosan tudok Önnek segíteni. Vegye fel velem a kapcsolatot az Országos Tanúsító Központon keresztül, és tartunk egy díjmentes telefonos konzultációt!

Lépjünk kapcsolatba
Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben