Pályázatírói szolgáltatásunk

0% kamatozású MFB hitelprogramhoz

lakosságnak, GINOP-8.4.1/A-17 és VEKOP-5.2.1-17 kódszámon

Ha a Magyar Fejlesztési Bank által finanszírozott, nulla százalékos kamatozású hitelre szeretne pályázni, vegye fel velünk a kapcsolatot, és átvállaljuk a hitelkérelmi dokumentáció elkészítésének összes terhét.

Fix díjon
ORSZÁGOSAN
ITT
Kérdése van?

Fix díjas elkészítés

A pályázatírói szolgáltatás díja GINOP-8.4.1/A-17 és VEKOP-5.2.1-17 hitelpályázatok esetén sikerdíj, tehát csak akkor fizetendő, ha Ön megnyeri a támogatást. Kérje egyedi árajánlatunkat az alábbi űrlap segítségével:

Árajánlat kérése

A szolgáltatás tartalmazza:

A hitelpályázat elkészítésének menete

1

Előzetes egyeztetés

E-mailben ajánlatot kap tőlünk, valamint minden kérdésére válaszolunk. Pozitív visszajelzése esetén pályázati szakértőnk megbízási szerződést köt Önnel.

2 munkanap
2

Pályázatírás, beadás

A szükséges adatokat, dokumentumokat egyeztetjük Önnel, ha minden információt megkaptunk a munkához, elkészítjük a pályázatot, és igény szerint be is adjuk azt.

4-8 munkanap
3

Követés, lezárás

A kivitelezés során végig kapcsolatban maradunk Önnel, kérdéseire válaszolunk, és a befejezés után, a záráshoz kapcsolódó adminisztrációt is elintézzük.

2 munkanap

Díjmentes telefonos konzultációt is kérhet

Ha tájékozatlannak érzi magát a témában, díjmentes telefonos konzultációt kérhet, a pályázatíró ismerteti Önnel a kérelem elkészítésének és beadásának menetét. Ha a pályázathoz szükséges energetikai tanúsítványok » tartalmával kapcsolatban érdeklődik, ajánljuk figyelmébe hivatkozott cikkünket, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat.

Nulla százalékos hitel energetikai korszerűsítésre

A hitel energetikai felújításra jár, nulla százalékos kamatozású, és a Magyar Fejlesztési Bank biztosítja, családi házakra és társasházi lakásokra. A beruházás költségeinek 90 %-ára igényelhető a támogatás, az elvárt önrész 10%. A hitel alsó határa 500.000 Ft, felső határa 10.000.000 Ft. Ajánljuk figyelmébe tájékoztató cikkünket a 0 %-os hitelpályázatról », ebből megismerheti a részvétel feltételeit. Az alábbiakban a hivatalos pályázati felhívás oldalát nyithatja meg:

Pest megye, Budapest » VEKOP-5.2.1-17

Összes többi megye » GINOP-8.4.1/A-17

Folyamatosan futó hitelprogram, határidő nincs

A hitelkonstrukció folyamatosan fut 2017 óta, beadási határidő nincs, idén (2022) is igényelhető.

Egyeztessen közvetlenül a pályázatíró szakértővel!

x
Pályázatíró szakértő

Barbara

Pályázatíró szakértő
OMP, GINOP, VEKOP pályázatok menedzsmentje

Évek óta foglalkozom pályázati anyagok elkészítésével, legyen szó Otthon Melege Programról vagy bármilyen más támogatásról, biztosan tudok Önnek segíteni. Vegye fel velem a kapcsolatot az Országos Tanúsító Központon keresztül, és tartunk egy díjmentes telefonos konzultációt!

Ellenőrzött partner
Tapasztalat

Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18h
munkanapokon
Bezárás
Lépjünk kapcsolatba
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben