Pályázatírói szolgáltatásunk

Otthon Melege Programhoz

Sikerdíjas alapon vállaljuk energetikai pályázati anyagok összeállítását.

Ha Otthon Melege Program keretében szeretne állami támogatásban részesülni, vegye fel velünk a kapcsolatot, és átvállaljuk a pályázati dokumentáció elkészítésének összes terhét.

Sikerdíjon
ORSZÁGOSAN
ITT
Kérdése van?

Sikerdíjas elkészítés

A pályázatírói szolgáltatás sikerdíjas, tehát csak akkor kell fizetnie a szolgáltatásért, ha a pályázat elkészült, be lett nyújtva és meg is nyerte a támogatást. A pályázatírási sikerdíj pontos összege a konkrét pályázattól függ, jelezze nekünk igényeit az alábbi űrlapon, és mi négy munkaórán belül árajánlatot küldünk Önnek e-mailben. A megbízásokat az egész országban egységes áron vállaljuk.

Árajánlat e-mailben

A szolgáltatás tartalmazza:

A pályázat elkészítésének menete

1

Előzetes egyeztetés

E-mailben ajánlatot küldünk Önnek, valamint minden kérdésére válaszolunk. Pozitív visszajelzése esetén pályázati szakértőnk szolgáltatási szerződést köt Önnel.

1 munkanap
2

Pályázatírás, beadás

A szükséges adatokat, dokumentumokat egyeztetjük Önnel, ha minden információt megkaptunk a munkához, elkészítjük a pályázatot, és határidőre beadjuk azt.

4-6 munkanap
3

Követés, lezárás

A pályázat megvalósítása során végig kapcsolatban maradunk Önnel, a kivitelezés után a záráshoz kapcsolódó adminisztrációt is elintézzük.

1 munkanap

Kérjen díjmentes telefonos konzultációt!

Ha bizonytalannak érzi magát a témában, díjmentes telefonos konzultációt kérhet e-mailben. Pályázatíró szakértőnk mindenben a segítségére lesz. Ha a pályázathoz szükséges energetikai tanúsítványok » tartalmával kapcsolatban érdeklődik, ajánjuk figyelmébe hivatkozott cikkünket.

Az OMP alprogramok, amikre sikerrel pályáztunk a közelmúltban

Egyeztessen közvetlenül a pályázatíró szakértővel!

x
Pályázatíró szakértő

Barbara

Pályázatíró szakértő
OMP, GINOP, VEKOP pályázatok menedzsmentje

Évek óta foglalkozom pályázati anyagok elkészítésével, legyen szó Otthon Melege Programról vagy bármilyen más támogatásról, biztosan tudok Önnek segíteni. Vegye fel velem a kapcsolatot az Országos Tanúsító Központon keresztül, és tartunk egy díjmentes telefonos konzultációt!

Ellenőrzött partner
Tapasztalat

Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18h
munkanapokon
Bezárás
Lépjünk kapcsolatba
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben