Sikerdíjas elkészítés

A pályázatírói szolgáltatás sikerdíjas, tehát csak akkor kell fizetnie a szolgáltatásért, ha a pályázat elkészült, be lett nyújtva és meg is nyerte a támogatást. A pályázatírási sikerdíj pontos összege a konkrét pályázattól függ, jelezze nekünk igényeit az alábbi űrlapon, és mi négy munkaórán belül árajánlatot küldünk Önnek e-mailben. A megbízásokat az egész országban egységes áron vállaljuk.

Árajánlat e-mailben

A szolgáltatás tartalmazza:

A pályázat elkészítésének menete

1

Előzetes egyeztetés

E-mailben ajánlatot küldünk Önnek, valamint minden kérdésére válaszolunk. Pozitív visszajelzése esetén pályázati szakértőnk szolgáltatási szerződést köt Önnel.

1 munkanap
2

Pályázatírás, beadás

A szükséges adatokat, dokumentumokat egyeztetjük Önnel, ha minden információt megkaptunk a munkához, elkészítjük a pályázatot, és határidőre beadjuk azt.

4-6 munkanap
3

Követés, lezárás

A pályázat megvalósítása során végig kapcsolatban maradunk Önnel, a kivitelezés után a záráshoz kapcsolódó adminisztrációt is elintézzük.

1 munkanap

Kérjen díjmentes telefonos konzultációt!

Ha bizonytalannak érzi magát a témában, díjmentes telefonos konzultációt kérhet e-mailben. Pályázatíró szakértőnk mindenben a segítségére lesz. Ha a pályázathoz szükséges energetikai tanúsítványok » tartalmával kapcsolatban érdeklődik, ajánjuk figyelmébe hivatkozott cikkünket.

Az OMP alprogramok, amikre sikerrel pályáztunk a közelmúltban

Egyeztessen közvetlenül a pályázatíró szakértővel!

Barbara

Barbara

Pályázatíró szakértő
OMP, GINOP, VEKOP pályázatok menedzsmentje
Tapasztalat

Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-19 h
munkanapokon
Ellenőrzött partner

Évek óta foglalkozom pályázati anyagok elkészítésével, legyen szó Otthon Melege Programról vagy bármilyen más támogatásról, biztosan tudok Önnek segíteni. Vegye fel velem a kapcsolatot az Országos Tanúsító Központon keresztül, és tartunk egy díjmentes telefonos konzultációt!

Lépjünk kapcsolatba
Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben