Pályázattól függően sikerdíjas vagy fix díjas elkészítés

A pályázatírói szolgáltatást az adott konstrukciótól és az Ön igényeitől függően sikerdíjas, illetve fix díjas alapon is tudjuk vállalni. Sikerdíj esetén csak akkor kell fizetnie a szolgáltatásért, ha a pályázat elkészült, be lett nyújtva, és Ön meg is nyerte a támogatást. A pályázatírás pontos ára a konkrét pályázattól függ, jelezze nekünk igényeit az alábbi űrlapon, és mi négy munkaórán belül árajánlatot küldünk Önnek e-mailben. A megbízásokat az ország egész területén vállaljuk.

Árajánlat kérése e-mailben

A pályázatírás szolgáltatás ezeket tartalmazza:

A munka menete

1

Előzetes egyeztetés

E-mailben ajánlatot küldünk Önnek, és válaszolunk kérdéseire. Pozitív visszajelzése esetén pályázati szakértőnk megbízási szerződést köt Önnel (vagy cégével).

1 munkanap
2

Pályázatírás, benyújtás

A szükséges adatokat, dokumentumokat egyeztetjük Önnel, ha minden információt megkaptunk a munkához, elkészítjük a pályázatot, és határidőre benyújtjuk azt.

4-6 munkanap
3

Követés, lezárás

A pályázat megvalósítása (kivitelezés) során kapcsolatban maradunk Önnel, kérdéseire válaszolunk, majd a projekt zárása utáni adminisztrációt is intézzük.

1 munkanap

Díjmentes szakértői konzultációt kérhet

Ha bizonytalannak érzi magát a döntéssel kapcsolatban, vagy szeretne többet megtudni egy adott pályázatról, díjmentes telefonos konzultációt kérhet. Ha e-mailben elküldi erre vonatkozó igényét, a pályázatíró szakértő egy munkanapon belül felhívja Önt, és minden kérdésére részletesen válaszol. Ha a pályázathoz szükséges energetikai tanúsítványok » tartalmával kapcsolatban érdeklődik, ajánljuk figyelmébe hivatkozott ismertetőnket. A tanúsítás és a pályázatírás egymástól teljesen független szolgáltatások, külön-külön is megrendelhetők.

Jelenleg futó programok (2019), amelyekhez végzünk pályázatírást

Korábbi energetikai korszerűsítési programok, amelyekre sikeresen írtunk pályázatokat

Egyeztessen közvetlenül a pályázatíró szakértővel!

Barbara

Barbara

Pályázatíró szakértő
OMP, GINOP, VEKOP pályázatok menedzsmentje
Tapasztalat

Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Ellenőrzött partner

Évek óta foglalkozom pályázati anyagok elkészítésével, legyen szó Otthon Melege Programról vagy bármilyen más támogatásról, biztosan tudok Önnek segíteni. Vegye fel velem a kapcsolatot az Országos Tanúsító Központon keresztül, és tartunk egy díjmentes telefonos konzultációt!

Lépjünk kapcsolatba
Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben