Fővárosi energiatanúsítvány árak

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Panel lakás 10800 Ft 10800 Ft - -
Tégla lakás 11800 Ft 12600 Ft 14800 Ft -
Családi ház - 14800 Ft 17600 Ft 20000 Ft
A táblázatban a tanúsítvány bruttó fizetendő ára szerepel, amely tartalmazza az áfát, a kiszállás, felmérés, tanúsítás és hitelesítés díját is.

Megrendelés

Az online leadott megrendeléseket munkanapokon 2 órán belül e-mailben visszaigazoljuk, és mérnökünk keresi Önt a szemle időpontjának egyeztetése ügyében, a megadott telefonszámán. A szolgáltatást a főváros minden kerületében a fenti árlista szerint végezzük.

Megrendelem a tanúsítványt
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Az elkészített szakvéleményt tanúsítónk elküldi Önnek postán, illetve e-mailben, vagy személyesen is átvehető. Az átvétel helyét és idejét a helyszíni szemlekor tudják megbeszélni. A dokumentum általánosan 2 munkanap alatt készül el, de egyeztetéssel gyorsabban dolgozó mérnököt is tudunk küldeni.

A szolgáltatás díját készpénzben vagy átutalással lehet rendezni, a megbízó nevére kiállított számla alapján.

Fővárosi mérnökeink 'TÉ' jelű kamarai jogosultsággal rendelkeznek, ez minden típusú és méretű ingatlan minősítésére feljogosítja őket. Ha kérdése merül fel a szolgáltatással kapcsolatban, várjuk telefonhívását!

Budapest

A tanúsítói szolgáltatást kiemelt partnerhálózattal végezzük Budapesten. A főváros ingatlanállománya rendkívül változatos, a belvárosi részeken jellemzően téglaépítésű bérházakat tanúsítunk (köztük műemlékeket is), a külső kerületekben pedig a panel lakótelepek kisebb-nagyobb lakásait. A szolgáltatást természetesen bármilyen típusú építményre vállaljuk, így nagyobb méretű, kereskedelmi-, és ipari ingatlanokra is.

Mérnökeink készséggel állnak rendelkezésére!

András

Épületgépész mérnök

András, MMK  tag
Épületenergetikai tanúsítványok: Budapesten és Nógrád megyében
Tapasztalat
1200
tanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
7-17
óráig
hétvégén is
Ellenőrzött tanúsító

A tanúsításokat leginkább Budapest egész területén végzem, de Pest közeli településekre is kimegyek helyszíni felmérésre. Egyeztetéssel akár 19 órakor illetve hétvégén is vállalok szemlét. Ha szükséges akár 1 napon belül is elkészítem a tanúsítványt.

Zoltán

Zoltán

Energetikai Auditor, MMK tag
Tanúsítványok Budapesten és az agglomerációban
Tapasztalat
4000
db
Elkészítési idő
1-3
munkanap
Felmérés
10-17
naponta
Ellenőrzött tanúsító

1998-ban épületenergetikai auditok készítésével kezdtem pályafutásomat egy multinacionális cégnél. Többéves tapasztalatom van épületfelügyeleti és ipari gépészeti rendszerek értékesítésében, valamint projektvezetésben és -tervezésben. 2012-től főállásban energiatanúsítványok és -pályázatok készítése a fő profilom.

Ágnes

Ágnes

Okleveles építészmérnök, a Magyar Építész Kamara tagja
Energetikai tanúsítás: Budapesten, kiemelten a belvárosban
Tapasztalat
1760
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
Ellenőrzött tanúsító

Bemutatkozás

2008-ban diplomáztam a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, építészmérnökként. 6 év tervezőirodai munka után, jelenleg csak épületek tanúsításával foglalkozom.

Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben