Fővárosi energiatanúsítvány árak

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Panel lakás 11 000 11 000 - -
Tégla lakás 12 000 12 900 15 000 -
Családi ház - 15 000 17 500 20 000

A táblázatban a tanúsítvány bruttó ára szerepel, amely tartalmazza az áfát, a kiszállás, felmérés, tanúsítás és hitelesítés díját is.

Megrendelés

Az online leadott megrendeléseket munkanapokon 2 órán belül e-mailben visszaigazoljuk, és mérnökünk keresi Önt a szemle időpontjának egyeztetéséhez a megadott telefonszámán. A szolgáltatást a főváros minden kerületében a fenti árlista szerint végezzük.

Megrendelem a tanúsítványt
Megrendeléshez kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Az elkészített szakvéleményt tanúsítónk elküldi Önnek postán illetve e-mailben, vagy személyesen átvehető. Az átvétel helyét és idejét a helyszíni szemlekor tudják megbeszélni. A dokumentum általánosan 2 munkanap alatt készül el, de egyeztetéssel 24 órán belül dolgozó mérnököt is tudunk küldeni.

A szolgáltatás díját készpénzben vagy átutalással lehet rendezni, a megbízó nevére kiállított számla alapján.

Fővárosi mérnökeink 'TÉ' jelű kamarai jogosultsággal rendelkeznek, ez minden típusú és méretű ingatlan minősítésére feljogosít. Ha kérdése merült fel a szolgáltatással kapcsolatban, várjuk telefonhívását!

Budapest

A tanúsítói szolgáltatást kiemelt partner hálózattal végezzük Budapesten. Magyarország fővárosa Európa „szívében” helyezkedik el, története egészen a keltákig visszanyúlik. Kedvelt turisztikai célpont, gazdag építészete, kiváló földrajzi fekvése és európai viszonylatban kedvező árai miatt. A főváros világszinten is kiemelkedő számú műemlék épülettel büszkélkedhet. Leghíresebb köztük az Országház, a Budavári Palota, a Szent István Bazilika, a Dohány utcai zsinagóga és a Széchenyi Lánchíd. Ingatlanállománya rendkívül változatos, a belvárosi részeken jellemzően téglaépítésű bérházakat találunk, a külső kerületekben pedig az ország legnagyobb panel lakótelepeit.

Mérnökeink készséggel állnak rendelkezésére!

András

Épületgépész mérnök

András, MMK  tag
Épületenergetikai tanúsítványok: Budapesten és Nógrád megyében
Tapasztalat
560
tanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
7-19
óráig
hétvégén is
Ellenőrzött tanúsító
Zoltán

Energetikai Auditor

Zoltán, MMK tagja
Tanúsítványok Budapesten és az agglomerációban
Tapasztalat
2100
db
Elkészítési idő
1-3
munkanap
Felmérés
9-18
naponta
Ellenőrzött tanúsító

1998-ban épületenergetikai auditok készítésével kezdtem pályafutásomat egy multinacionális cégnél. Több éves tapasztalatom van épületfelügyeleti rendszerek értékesítésében, ipari gépészeti rendszerek értékesítésében, projectvezetésben és tervezésben. 2012-től főállásban energiatanúsítványok, pályázatok készítése a fő profilom. Budapesten és környékén dolgozom rövid határidővel.

Ágnes

Építészmérnök

Ágnes, okleveles építészmérnök, Magyar Építész Kamara tagja
Energetikai tanúsítás: Budapesten, kiemelten a belvárosban
Tapasztalat
820
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-18
óráig
Ellenőrzött tanúsító

Bemutatkozás

2008-ban diplomáztam a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi egyetemen, építészmérnökként. 6 év tervezőirodai munka után, jelenleg csak épületek tanúsításával foglalkozom.

Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben