Árak Székesfehérváron

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasház 15 000 15 000 18 000 -
Családi ház - 18 000 19 500 20 000

Árgarancia: a megyeszékhelyen a táblázatban szereplő bruttó díj fizetendő az ingatlan hiteles energiatanúsítványáért.

Fizetés:

Közvetlenül a helyi mérnöknek fizetheti ki a szolgáltatás díját, a helyszíni szemlekor vagy a dokumentum személyes átvételekor. Átutalásos fizetésre is van lehetőség.

A tanúsítás menete:

  1. Az online megrendeléseket munkaidőben 2 órán belül feldolgozzuk.
  2. Az ingatlanhoz közeli tanúsító mérnök felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik az időpontot a helyszíni felméréshez.
  3. A tanúsítvány személyesen átvehető Székesfehérváron, vagy a tanúsítónk postázza azt.
Megrendelem a tanúsítványt
Megrendeléshez kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Székesfehérvár

Fejér megye egész területén készítjük a tanúsítványokat, Székesfehérváron kiemelt mennyiségben. Munkáink jelentős része családi lakóház illetve társasházi lakás tanúsítása, de e mellett bármilyen egyéb jellegű ingatlan tanúsítását vállaljuk. A megyeszékhelyen jelentős nyomot hagyott a 70-es évek lakásépítési programja, ennek megfelelően a panellakásokra vonatkozó megrendeléseink is emelt számúak.

Tanúsítvány készítő szakemberünk

Imre

Imre

Okleveles építészmérnök, a Magyar Építész Kamara tagja
A megbízást vállalom:Székesfehérváron és 50 km-es körzetében
Tapasztalat
670
db
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-20 óráig
minden nap
Ellenőrzött tanúsító

Bemutatkozás

1988-ban diplomáztam a Ybl Miklós Műszaki Főiskolán, építészmérnökként. A közelmúltig főleg mint építésztervező dolgoztam, 2012 óta készítek energetikai tanúsításokat, jelenleg csak ezzel foglalkozom. A tervezői tapasztalat nagyban hozzásegít az eltakart szerkezetek beazonosításához. A helyszíni felmérések idejét rugalmasan tudom beosztani minden nap reggeltől estig, szükség esetén hétvégén is. A legrövidebb elkészítési határidő 1 nap, sürgősségtől függően. Elsősorban Fejér megyében dolgozom.

Mit érdemes tudni az energiatanúsítványról?

A szakvéleményre abban az esetben van szükség, ha az ingatlant eladják vagy bérbeadják. A 176/2008. korm. rendelet kimondja, hogy az ellenérték fejében történő tulajdon átruházás tárgyában kötött szerződésben szerepelnie kell az energetikai tanúsítvány azonosító számának (HET szám), és a vevő nyilatkozatának, hogy a dokumentumot vagy annak másolatát az eladótól átvette. Az energiatanúsítvány tíz évig érvényes a kiállítás dátumától számítva.

Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben