Az energetikai tanúsítvány beszerzése Baján

HÁZAKRA
90 m² alatt
17 500 Ft
SZEREZZE BE A TANÚSÍTVÁNYT
  • közvetlenül bajai szakértőtől
  • kiszállással, felméréssel együtt
  • hitelesen elkészítve
2
munkanapon belül
Kérdése van?

Baján az alábbi árakon készülnek az energiatanúsítványok

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 15 500 Ft 15 500 Ft - -
Családi házak 17 500 Ft 17 500 Ft 19 000 Ft 21 000 Ft
Az energiatanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek, az ingatlan hasznos alapterülete szerint. A díjak Baján található családi házakra és társasházi lakásokra érvényesek, a mai napon (2021.10.22).

Az egész megyében hasonló árakon dolgozunk, a helyi árat az irányítószám megadása után tudja megnézni, az alábbi űrlap megnyitásával:

Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

A bajai szakértő, aki elkészíti a tanúsítványt:

x
Rita

Rita

Építész szaktervező, MMK és MEK tag
Tanúsítás Baján és körzetében

Építészként már a tanulmányaim során tudatosították bennem az energetika fontosságát, elsők között készítettem munkáimhoz energetikai számítást. Helyi újságokban cikkeket is írtam az energiatudatosságról, az erre vonatkozó jogszabályokról. 2012-ben tettem le az energetikai tanúsítói vizsgát, azóta készítem ingatlan eladásokhoz, pályázatokhoz az energetikai tanúsításokat. Szakmai gyakorlatom és építész végzettségem révén gyorsan és pontosan mérem fel az épületeket, hozzáállásommal pedig messzemenően szem előtt tartom a megrendelői igényeket.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
3500
darab felett
Elkészítési idő
1-3
nap
Felmérés
8-20h
de leginkább délután
Bezárás

Ezeket az energetikai osztályokat kaphatja

Jelenleg 12 féle energiaosztályt kaphat az épület „AA++ Minimális energiaigényű”, és „JJ - Kiemelkedően rossz” között (lásd a bal oldali ábrát). Az érvényben lévő minősítési rendszer szigorúnak mondható, a „BB" vagy annál jobb osztályokat jellemzően csak a legmodernebb, megújuló energiát is hasznosító ingatlanok érik el. Hasznos tudni, hogy a jelölésre azért használnak dupla betűjelzést, hogy a 2016 előtti szimpla betűs osztályzatoktól meg lehessen különböztetni.

Összehasonlítás


energetikai osztályok

Az elkészítés

1
Megrendelését két munkaórán belül e-mailben visszaigazoljuk, amit követően a tanúsító keresi Önt, hogy időpontot egyeztessenek a felméréshez.

2
A helyszíni felmérés körülbelül harminc percet vesz igénybe, tervrajzokra nincs hozzá szükség, Öntől a csak helyrajzi szám fog kelleni.

3
A tanúsítvány két napos átfutással készül el, a dokumentumot személyesen átveheti Baján (a találkozást a mérnökkel egyeztethetik) vagy postai úton is megkaphatja.

Tudnivalók az energetikai tanúsítványról

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben