Energetikai tanúsítvány készítés Dunaharasztiban

ENERGETIKAI
TANÚSÍTVÁNYT
SZERETNE?

Rendeljen a legközelebbi mérnöktől!

Energiatanúsítvány Dunaharaszti
Kérdése van?

Dunaharasztiban az alábbiak szerint készülnek a tanúsítványok

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 11 500 Ft 12 500 Ft - -
Családi házak 14 000 Ft 14 000 Ft 15 000 Ft 17 000 Ft
Fizetendő bruttó végösszegek. Az ingatlan hasznos alapterülete szerint, Dunaharasztiban található családi házak és társasházi lakások esetén. Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Tanúsító partnerünk

x
Zoltán

Zoltán

Építőmérnök
Magyar Mérnöki Kamara

Szigetszentmiklóson, a Csepel szigeten és a környező településeken napi jelleggel tanúsítok rövid határidővel, pontos munkavégzéssel.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
x
László

László

Gépészmérnök, Energetika szakirány
Tanúsítás Szigetszentmiklóson és környékén

Működési területem a 22. kerület 30 km-es körzete, kiemelt mennyiségben tanúsítok Szigetszentmiklós, Halásztelek, Tököl, Dunaharaszti, Taksony településeken.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
350
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
15-16
óra között,
hétvégén egész nap
Bezárás
Megrendelését visszaigazoljuk, és az ingatlanhoz legközelebbi tanúsítót kirendeljük a munkára.

Az épület felmérése az Önnel egyeztetett időpontban történik, ehhez tervrajzokra nincs szükség.

Az elkészült tanúsítványt határidőre kézhez kapja.

Az energetikai tanúsítványról pár percben

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amelynek célja, hogy hiteles információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai minőségéről. A jogszabály alapján készülő mérnöki számítások végeredménye egy energiaosztály (AA++ és JJ között). Minden dokumentum rendelkezik egy úgynevezett HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és a segítségével ellenőrizni lehet a szakvélemény hitelességét az Országos Építésügyi Nyilvántartásban.

A leggyakoribb esetek, amikor kötelező rendelkeznie a tanúsítvánnyal, az eladás és bérbeadás. A rendelet szerint bizonyos ingatlanokat nem kell tanúsítani, ilyen kivételek például az üdülők, nyaralók. Ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, üzletpolitikánk szerint még a megrendelés rögzítése előtt jelezni fogjuk. Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Dunaharasztiban, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudjuk vállalni.

10 évig hatályos

A kiállítástól számítva 10 évig hatályos az energiatanúsítvány. Ha az épületet átalakítják, átépítik vagy korszerűsítik, az osztályba sorolást ismételten el kell végezni, amennyiben újra eladás vagy bérbeadás történik.

Hiteles

A kiállított energiatanúsítvány teljesen hiteles, és mindenhol elfogadják azt. A hatályos jogszabályok betartásával dolgozó mérnök partnereink rendelkeznek a készítéshez szükséges egyedi, kamarai jogosultsággal.

Valóságnak megfelelő

Az energetikai tanúsítványt csak helyszíni felmérés alapján lehet szabályszerűen kiállítani, a valóságos állapotnak megfelelően. A szemle során dokumentálásra kerülnek a fontosabb épületszerkezetek és az épületgépészeti berendezések is.

Pályázatokhoz

Jelenleg is több pályázati lehetőség áll rendelkezésre lakossági energetikai fejlesztésekre. Ha állami támogatásban szeretne részesülni, mellékletként be kell adnia energetikai tanúsítványokat (az épület jelenlegi és tervezett állapotára vonatkozóan is). Vegye fel velünk a kapcsolatot és elküldjük Önnek szolgáltatási ismertetőnket. Igény szerint pályázatírásra » is tudunk Önnek megfelelő szakembert ajánlani.

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben