Energiatanúsítvány ajánlatunk Gyömrőn

Energiatanúsítvány Gyömrő
MEGRENDELHETI A TANÚSÍTVÁNYT
  • a helyi mérnöktől
  • helyszíni felméréssel
  • hitelesen elkészítve
Kérdése van?

Gyömrőn érvényes árak

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 13 000 Ft 14 000 Ft - -
Családi házak 16 000 Ft 16 000 Ft 17 500 Ft 18 500 Ft
Bruttó végösszegek. Az ingatlan hasznos alapterülete alapján fizetendő díjakat tüntettük fel, amelyek garantáltan a végösszegek, Önnek egyéb költsége nem lesz. Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Gyömrőn és közelében praktizáló mérnök készíti el

Küldje el megrendelését és a tanúsító 2 munkaórán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

A mérnök elvégzi az épület felmérését, ez körülbelül 30 perc.

Az energiatanúsítványt 1-2 munkanapos átfutással kapja kézhez.

Gyors összefoglalás az energiatanúsítványról

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítás az EU által bevezetett minősítési rendszer, amely az energiafogyasztó berendezésekhez hasonlóan, rendeletben meghatározott módszerrel értékeli az ingatlanokat, energiahatékonyságuk szempontjából. A szakvélemény célja, hogy pontos információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. A mérnöki számítások alapján 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok AA++ és JJ között.

Ha Ön az ingatlan tulajdonosa, az Ön feladata lesz elvégeztetni a tanúsítást az alábbi esetekben: eladás, bérbeadás, használatbavétel, pályázat. Ugyanakkor nem kell energiatanúsítvány bizonyos kivételek » esetén, ezeket érdemes áttekintenie a hivatkozott oldalon. Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Gyömrőn, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudják végezni.

Hiteles dokumentumot kap

A hiteles dokumentum rendelkezik egy ún. HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és segítségével Ön is egyszerűen ellenőrizni tudja a tanúsító személyét és a szakvélemény hitelességét. Tudjon meg részleteket a HET számról »

A felmérés benne van az árban

Az energetikai tanúsítványt csak helyszíni felmérés alapján lehet szabályszerűen kiállítani, ennek díját tartalmazza az ajánlat. A szemle során a kirendelt szakértő megvizsgálja az épület műszaki jellemzőit, gépészeti rendszereit, és azonosítja az épületszerkezeteket.

Pályázathoz is rendelhet

Ha állami támogatású energetikai korszerűsítési pályázaton szeretne forráshoz jutni, energetikai tanúsítványokra lesz szüksége, az épület jelenlegi és tervezett állapotára vonatkozóan. Kérjen tőlünk ajánlatot itt, és részletesen tájékoztatjuk Önt az aktuális pályázati lehetőségekről.

Számolja ki a várható rezsiköltségeket

Itt kiszámolhatja, hogy az energetikai besorolás és az ingatlan alapterülete alapján, hozzávetőlegesen mennyi lesz az éves energiaszámla. A becsült érték, a fűtés mellett tartalmazza a használati meleg-víz készítés energiaigényét is, átlagos fogyasztási szokások mellett.Bemutatjuk energetikai tanúsítói hálózatunkat

A legközelebbi mérnök fog menni Önhöz, így biztosítjuk a kedvező árakat.

Bemutatjuk energetikai tanúsító hálózatunkat
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben