Energetikai tanúsítvány Pakson és közelében

LAKÁSOK
50 m² alatt
15 000 Ft
energetikai tanúsítvány Pakson és közelében
Kérdése van?

Pakson található ingatlanokra

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Lakások 15 000 Ft 15 000 Ft - -
Családi házak 19 000 Ft 19 000 Ft 21 000 Ft 23 000 Ft
Az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek, a hasznos alapterület szerint. Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Paksi mérnök megy tanúsítani

x
Attila

Attila

építészmérnök, nukleáris környezetvédelmi szakmérnök
Épületenergetikai tanúsítás Pakson és körzetében.

Pakson és közelében vállalom épületenergetikai tanúsítványok elkészítését magánszemélyek és közintézmények részére.

2008-ban diplomáztam Pécsett, a PTE - Pollack Mihály Műszaki Karon. Több éves közigazgatási munka után a nukleáris iparhoz kapcsolódó szolgáltatónál helyezkedtem el, ahol létesítmények üzemeltetésével foglalkozok. 2015-ben nukleáris környezetvédelmi szakmérnökként végeztem, így a nukleáris területtel mélyrehatóbban is tudok foglalkozni. Cégünknél részt veszek energiairányítási rendszer működtetésében és ellenőrzésében.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
500
vélemény
Elkészítési idő
1-3
munkanap alatt
Felmérés
8-20h
hétvégén is
Bezárás
1

Megrendelés

Megrendelését visszaigazoljuk, és egyeztetjük a kölcsönösen megfelelő időpontot a szemléhez.

2 munkaórán belül
2

Felmérés

A mérnök felmérést végez az ingatlanban, az Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban.

30 perc
3

Átadás

A hiteles energiatanúsítvány személyesen átvehető Pakson, vagy postai kézbesítést is kérhet.

1-3 munkanap
ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány bemutatása

Az energetikai tanúsítvány egy meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, amely az ingatlan energiahatékonyságát dokumentálja, mérnöki számítások alapján. Tizenkét féle energetikai osztályba sorolhatók az ingatlanok, a skálát itt nézheti meg. Minden dokumentum rendelkezik egy úgynevezett HET számmal, amely egy egyedi azonosító sorszám, és az ügyvédnek lesz rá szüksége (hogy a szerződésbe foglalja). A szám alapján Ön is egyszerűen ellenőrizheti szakvélemény valódiságát, hitelességét. Tudjon meg részleteket a HET számról írt cikkünkben.

Önnek az alábbi esetekben kell rendelkeznie a tanúsítvánnyal: eladás, bérbeadás, használatbavétel, pályázat. Nem kell ugyanakkor a tanúsítvány üdülőkre, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és egyéb kivételes esetekben.

Pályázathoz

Energetikai korszerűsítési pályázathoz is dolgozunk, ezekre a munkákra itt kérhet árajánlatot ». Ha pályázathoz rendeli meg a szolgáltatást, a paksi mérnök részletes helyszíni konzultációt nyújt Önnek, amely során segítséget kap az aktuális pályázat kínálta lehetőségek és kötelezettségek megismerésében.

Felméréssel

Az energetikai tanúsítványt csak helyszíni felmérés alapján lehet szabályszerűen kiállítani, ez nem mellőzhető. A szemle során a tanúsító megvizsgálja az épületgépészeti berendezéseket és rendszereket, valamint azonosítja az épületszerkezeteket (falazatok, födémek, alkalmazott hőszigetelések, nyílászárók).

Tíz évig érvényesen

A kiállítástól számítva 10 évig érvényes az energiatanúsítvány, ennyi ideig van lehetősége használni azt. Csak abban az esetben veszti el hatályát a dokumentum, ha átépítik az épületet, illetve a vonatkozó besorolási skála ez idő alatt megváltozik. Olvasson bővebben szakcikkünkben az érvényesség feltételeiről »

Az Országos Tanúsító Központ garantálja az alábbiakat

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben