Aktuális szombathelyi árlista

0-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakás 16 000 - -
Családi ház 18 000 20 000 22 000

Az ügyfél által fizetendő bruttó árak. A díjak minden résztételt tartalmaznak: kiszállás, teljes felmérés, dokumentálás, mérnöki díjak, igény szerinti postázás, ÁFA.

Megrendelem a tanúsítványt
Megrendeléshez kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Az energetikai tanúsítási megbízásokat Vas megye egész területéről vállaljuk. Töltse ki a fenti megrendelő űrlapot és két munkaórán belül garantáltan rögzítjük a megbízását.

Szombathelyi szakértő fog Önhöz menni:

Tamás

Tamás

MMK tag 1995 óta.
Szombathelyi ingatlanok energetikai tanúsítása és tervezés
Tapasztalat
500
energetikai tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2 nap
akár másnapra is
Felmérés
8-19h
hétköznap
Ellenőrzött tanúsító

Diplomámat 1995-ben szereztem a BME Gépészmérnöki Karának Folyamattervező Szakán, Épületgépész ágazaton. Az energetikai tanúsítványok mellett épületgépészeti tervezéssel is foglalkozom. Szombathelyen lakom.

Hogy készül az energetikai tanúsítvány?

Az energetikai tanúsítvány jogszabályban meghatározott tartalommal és számítási módszerrel készül. Csak a Magyar Mérnöki és a Magyar Építész Kamara tagjaként nyilvántartott "TÉ" jelű jogosultsággal rendelkező szakértő állíthatja ki, az ingatlanban felmért paraméterek alapján. A helyszínen a mérnöknek dokumentálnia kell a számításba kerülő adatokat, amely megközelítőleg fél órát vesz igénybe. Az elkészített energetikai számításokat a készítő szakértő feltölti az Országos Építésügyi Nyilvántartásba, ezáltal hitelesítve azt. A dokumentum álalánosan 2-3 munkanap alatt készül el, a határidőt a felméréskor egyeztetjük, és garantáltan betartjuk.

Megrendelés után a megadott telefonszámán a tanúsító mérnök felhívja Önt, és időpontot egyeztetnek a felméréshez.
Körülbelül 30 perces helyszíni szemle az Ön (vagy megbízottja) jelenlétében.
Egyeztetett határidőre elkészül az energiatanúsítvány, amely személyesen átvehető Szombathelyen, vagy postázzuk azt. Megrendelem a tanúsítványt
Megrendeléshez kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Energetikai pályázaton indulna?

Ha szeretne pályázni valamilyen energiahatékonysági állami támogatásra, akkor biztosan szüksége lesz mérnöki munkarészre is. A szakértő ilyenkor két számítást készít, egyet az épület jelenlegi, egyet pedig a beruházás után tervezett állapotáról. Lépjen velünk kapcsolatba, kérjen árajánlatot » és segítünk Önnek elindulni!

Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben