1. kerületi energetikai tanúsítvány szolgáltatásunk

LAKÁSOK
0-50 m²
11 800 Ft
HITELES ENERGIATANÚSÍTVÁNYT RENDELHET
  • amelyet I. kerületi tanúsító készít
  • visszaigazolt áron
  • mindig helyszíni felméréssel
ELKÉSZÍTÉSE:
1-2
munkanap
Kérdése van?

Budapest I. kerületi áraink

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Lakások társasházban 11 800 Ft 12 600 Ft 14 800 Ft 17 600 Ft
Az ártáblázatunkban az energiatanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek szerepelnek 1. kerületi lakások esetén.

A fenti árakat garantáljuk, a számlán az itt látható díj fog szerepelni. A megrendeléseket e-mailben két munkaórán belül visszaigazoljuk. Budapest teljes területén tanúsítunk, nemcsak lakások, hanem családi házak és egyéb rendeltetésű ingatlanok tanúsítását is vállaljuk. Ha egyedi árajánlatot szeretne, nyissa meg az alábbi űrlapot, és tekintse meg a fizetendő végösszeget az irányítószám alapján.

Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Hogyan fizethet?

Mérnök partnereink, akik az I. kerületben tanúsítanak

András

András

épületgépész mérnök, MMK tag
Épületenergetikai tanúsítványok a XIV. és a szomszédos kerületekben

A tanúsításokat Budapest egész területén végzem. Egyeztetéssel akár 19 órakor illetve hétvégén is vállalok szemlét. Ha szükséges akár 1 napon belül is elkészítem a tanúsítványt.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1200
tanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
7-17
óráig
hétvégén is
Zoltán

Zoltán

Energetikai Auditor, MMK tag
Tanúsítványok Budapesten és az agglomerációban

1998-ban épületenergetikai auditok készítésével kezdtem pályafutásomat egy multinacionális cégnél. Többéves tapasztalatom van épületfelügyeleti és ipari gépészeti rendszerek értékesítésében, valamint projektvezetésben és -tervezésben. 2012-től főállásban energiatanúsítványok és -pályázatok készítése a fő profilom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
db
Elkészítési idő
1-3
munkanap
Felmérés
10-17
naponta
Ágnes

Ágnes

Okleveles építészmérnök, a Magyar Építész Kamara tagja
Energetikai tanúsítás Budapest belvárosi kerületeiben

Bemutatkozás

2008-ban diplomáztam a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, építészmérnökként. 6 év tervezőirodai munka után, jelenleg csak épületek tanúsításával foglalkozom. A munkákat az 1, 5, 6, 7, és 8. kerületben vállalom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1760
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
Tamás

Tamás

MMK tagsággal rendelkező szakember
TÉ és SZÉS6 jogosultságú szakértő

Több éve foglalkozom energetikai tanúsítással, sokan ismernek, keresnek, ajánlanak másoknak, ez igazi elismerés számomra. Remélem, Ön is megrendelőm lesz! A tanúsítási munkákat Budapesten leginkább a 3., 4. és 13. kerületben végzem, és a szomszédos Dunakeszire is gyakran járok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1500
Elkészítési idő
1-3
nap
Felmérés
8-20h
rugalmasan,
akár hétvégén is
Gergely

Gergely

Biztonságtechnikai mérnök, KVK
Tanúsítás Budapesten, kiemelten a IV. kerületben

Munkámat szívesen végzem, örömmel tölt el, hogy hozzáadott értéket képvisel, remélhetőleg egyre jobban előtérbe kerül a tanúsítás eredménye az ingatlan kiválasztásakor. Tegyünk a Földért és csökkentsük együtt energiafelhasználásunkat!

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
500
tanúsítás
Elkészítési idő
1-3
nap
Felmérés
munkanapokon 17-19
óráig
és hétvégén
Péter

Péter

Okleveles építőmérnök - BME
Tanúsítás Budapesten, kiemelten a budai oldalon

Rugalmasan tudok igazodni az Ügyfél igényeihez, pontos és gyors munkavégzés jellemez. A felméréseket egész Budapesten végzem, de leginkább a budai oldalon: I., II., XI., XII. kerületekben.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
360
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
17
óra után
és hétvégén is
László

László

Gépészmérnök, Energetika szakirány - SZIE Gödöllő
Tanúsítás Budapesten, kiemelten a 22. kerületben és környékén

Közel húsz éve foglalkozom épületek üzemeltetésével, és energetikai berendezéseivel. Jelenleg elsősorban családi házak, társasházi lakások energetikai tanúsítását végzem, szükség szerint ingatlan adás-vétel, bérbeadás, illetve pályázat céljából is. Nem idegenkedem irodaházak, kórházak, illetve egyéb közületi épületek tanúsításának elkészítésétől sem. Több megrendelőm is ajánlás alapján bízott meg ingatlanjának minősítésével, mely megbízásokat a munkám elismerésének tekintek. Működési területem a 22. kerület (székhelyem) és a szomszédos kerületek (11, 21).

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
100
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
15-16
óra között,
hétvégén egész nap
energetikai besorolási osztályok

A jelenlegi energetikai osztályok

Az energetikai tanúsítványban elérhető osztályokat az itt mellékelt ábrán tekintheti meg, az aktuális (2019) beosztásnak megfelelően, 12 féle jelzéssel, AA++ és JJ között. Érdemes tudni, hogy a minősítési szisztéma igen szigorú, a skála első felébe tartozó ingatlanok egyáltalán nem számítanak elavultnak. Hasznos információ, hogy 2016 előtt 10 osztályzatú volt a minősítési skála (A+ és I között), ez ma már nem használatos, a régi tanúsítványokat aktualizálni kell (díjmentesen megtehető az OÉNY honlapján »).

A tanúsítvány elkészítésének folyamata

1
A budapesti szakértő a rendeléskor megadott telefonszámán felhívja Önt, és időpontot egyeztetnek a helyszíni felméréshez.

2
A lakásban körülbelül 20-30 perces a szemle az Ön vagy megbízottja jelenlétében. A felmérés teljes körű, tervekre nincs szükség.

3
Elkészül a tanúsítvány (általánosan két nap), amelyet személyesen átvehet Budapesten, vagy postai úton kapja kézhez.

Összefoglaló az energetikai tanúsítványról

Kötelező energetikai tanúsítvánnyal rendelkezni, ha ingatlanját eladja vagy bérbe adja. Támogatási pályázatokhoz is szükség van a szakértői véleményre, erről itt olvashat » A tanúsítvány tartalmát a 176/2008. (VI.30.) kormányrendelet » határozza meg, amely rendelkezik a helyszínen felmérendő adatokról, a számítás módszereiről és a szakvélemény formai megjelenéséről is. Az energetikai számításokat fel kell tölteni az Országos Építésügyi Nyilvántartásba. Minden dokumentum rendelkezik egy ún. HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) számmal, amelyet az országos nyilvántartás generál. Kizárólag a Magyar Építész Kamara vagy a Magyar Mérnöki Kamara tagjaként nyilvántartott, "TÉ" jelű jogosultsággal rendelkező szakember állíthatja ki.

Az energetikai tanúsítást előíró kormányrendelet (lásd fent) alapján kivételes esetekben nem kötelező az energiatanúsítvány, például:

Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben