Fővárosi energiatanúsítvány árak

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Panel lakás 10 800 Ft 10 800 Ft - -
Tégla lakás 11 800 Ft 12 600 Ft 14 800 Ft 17 600 Ft
Családi ház 14 800 Ft 14 800 Ft 17 600 Ft 20 000 Ft
A táblázatban a tanúsítvány bruttó fizetendő ára szerepel, amely tartalmazza az áfát, a kiszállás, felmérés, tanúsítás és hitelesítés díját is.

Megrendelés

Az online leadott megrendeléseket munkanapokon 2 órán belül e-mailben visszaigazoljuk, és mérnökünk keresi Önt a szemle időpontjának egyeztetése ügyében, a megadott telefonszámán. A szolgáltatást a főváros minden kerületében a fenti árlista szerint végezzük.

Megrendelem a tanúsítványt
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Az elkészített szakvéleményt tanúsítónk elküldi Önnek postán, illetve e-mailben, vagy személyesen is átvehető. Az átvétel helyét és idejét a helyszíni szemlekor tudják megbeszélni. A dokumentum általánosan 2 munkanap alatt készül el, de egyeztetéssel gyorsabban dolgozó mérnököt is tudunk küldeni.

A szolgáltatás díját készpénzben vagy átutalással lehet rendezni, a megbízó nevére kiállított számla alapján.

Fővárosi mérnökeink 'TÉ' jelű kamarai jogosultsággal rendelkeznek, ez minden típusú és méretű ingatlan minősítésére feljogosítja őket. Ha kérdése merül fel a szolgáltatással kapcsolatban, várjuk telefonhívását!

Budapest

A tanúsítói szolgáltatást kiemelt partnerhálózattal végezzük Budapesten. A főváros ingatlanállománya rendkívül változatos, a belvárosi részeken jellemzően téglaépítésű bérházakat tanúsítunk (köztük műemlékeket is), a külső kerületekben pedig a panel lakótelepek kisebb-nagyobb lakásait. A szolgáltatást természetesen bármilyen típusú építményre vállaljuk, így nagyobb méretű, kereskedelmi-, és ipari ingatlanokra is.

Kerületi ajánlataink

Válassza ki melyik kerüleben található ingatlanja, és nézze meg helyi ajánlatunkat az energetikai tanúsítvány elkészítésére vonatkozóan.

Mérnökeink készséggel állnak rendelkezésére!

András

András

épületgépész mérnök, MMK tag
Épületenergetikai tanúsítványok Budapesten

A tanúsításokat Budapest egész területén végzem. Egyeztetéssel akár 19 órakor, illetve hétvégén is vállalok szemlét. Ha szükséges akár 1 napon belül is elkészítem a tanúsítványt.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1200
tanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
7-17
óráig
hétvégén is
Zoltán

Zoltán

Energetikai Auditor, MMK tag
Tanúsítványok Budapesten és az agglomerációban

1998-ban épületenergetikai auditok készítésével kezdtem pályafutásomat egy multinacionális cégnél. Többéves tapasztalatom van épületfelügyeleti és ipari gépészeti rendszerek értékesítésében, valamint projektvezetésben és -tervezésben. 2012-től főállásban energiatanúsítványok és -pályázatok készítése a fő profilom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
db
Elkészítési idő
1-3
munkanap
Felmérés
10-17
naponta
Ágnes

Ágnes

Okleveles építészmérnök, a Magyar Építész Kamara tagja
Energetikai tanúsítás Budapest belvárosi kerületeiben

Bemutatkozás

2008-ban diplomáztam a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, építészmérnökként. 6 év tervezőirodai munka után, jelenleg csak épületek tanúsításával foglalkozom. A munkákat az 1, 5, 6, 7, és 8. kerületben vállalom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1760
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
Tamás

Tamás

MMK tagsággal rendelkező szakember
TÉ és SZÉS6 jogosultságú szakértő

Több éve foglalkozom energetikai tanúsítással, sokan ismernek, keresnek, ajánlanak másoknak, ez igazi elismerés számomra. Remélem, Ön is megrendelőm lesz! A tanúsítási munkákat Budapesten leginkább a 3., 4. és 13. kerületben végzem, és a szomszédos Dunakeszire, illetve Fótra, Gödre is gyakran járok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1500
Elkészítési idő
1-3
nap
Felmérés
8-20h
rugalmasan,
akár hétvégén is
Gergely

Gergely

Biztonságtechnikai mérnök, KVK
Tanúsítás Budapesten, kiemelten a IV. kerületben

Munkámat szívesen végzem, örömmel tölt el, hogy hozzáadott értéket képvisel, remélhetőleg egyre jobban előtérbe kerül a tanúsítás eredménye az ingatlan kiválasztásakor. Tegyünk a Földért és csökkentsük együtt energiafelhasználásunkat!

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
500
tanúsítás
Elkészítési idő
1-3
nap
Felmérés
munkanapokon 17-19
óráig
és hétvégén
Péter

Péter

Okleveles építőmérnök - BME
Tanúsítás Budapesten, kiemelten a budai oldalon

Rugalmasan tudok igazodni az Ügyfél igényeihez, pontos és gyors munkavégzés jellemez. A felméréseket egész Budapesten végzem, de leginkább a budai oldalon: I., II., XI., XII. kerületekben.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
360
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
17
óra után
és hétvégén is
László

László

Gépészmérnök, Energetika szakirány - SZIE Gödöllő
Tanúsítás Budapesten, kiemelten a 22. kerületben és környékén

Közel húsz éve foglalkozom épületek üzemeltetésével, és energetikai berendezéseivel. Jelenleg elsősorban családi házak, társasházi lakások energetikai tanúsítását végzem, szükség szerint ingatlan adás-vétel, bérbeadás, illetve pályázat céljából is. Nem idegenkedem irodaházak, kórházak, illetve egyéb közületi épületek tanúsításának elkészítésétől sem. Több megrendelőm is ajánlás alapján bízott meg ingatlanjának minősítésével, mely megbízásokat a munkám elismerésének tekintek. Főbb működési kerületem a 22. (székhelyem) és a szomszédos kerületek (11, 21), de Budapest egész területén végzek felméréseket.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
100
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
15-16
óra között,
hétvégén egész nap
Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben