Veresegyházon ezt ajánljuk: Energetikai Tanúsítvány

Veresegyház energiatanúsítvány
RENDELJE MEG
  • a legközelebbi mérnöktől
  • helyszíni műszaki felméréssel
  • hitelesítve
Kérdése van?

Veresegyházon az alábbiak szerint készülnek a tanúsítványok

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Családi házak 18 500 Ft 18 500 Ft 19 500 Ft 21 500 Ft
Garantált végösszegek. Az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó díjat tüntettük fel, rejtett költség nincs. Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Legközelebbi partnerünk megy Önhöz

x
Péter

Péter

Okl. gépészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energiatanúsítvány Gödöllőn

Energetikai tanúsítást vállalok: Gödöllőn és körzetében (pl. Veresegyház, Erdőkertes, Szada, Aszód, Bag, Valkó, Isaszeg, Nagytarcsa, Mogyoród, Kerepes).

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
x
Zoltán

Zoltán

Épületgépész mérnök, létesítményenergetikai szakmérnök
Tanúsítás Gödöllőn és környékén

Napi rendszerességgel tanúsítok Gödöllőn és környékén, így a helyszíni felmérés időpontját rugalmasan tudom Önnel egyeztetni.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
16-20
óráig
hétvégén egész nap
Bezárás
Küldje el rendelését a fenti űrlappal, és a tanúsító 2-3 munkaórán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

A kirendelt mérnök kimegy felmérni az ingatlant (30 pec).

Az elkészült tanúsítványt a mérnök eljuttatja Önhöz digitálisan és papír alapon is (1-2 munkanap).

Az energetikai tanúsítványról néhány percben

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány az EU által életre hívott minősítési rendszer, amelynek az alapja egy rendeletben meghatározott tartalommal készülő szakvélemény. Az ebben foglalt adatok pontos információkkal látják el a szerződő feleket az ingatlan energetikai tulajdonságairól. Minden dokumentum rendelkezik egy úgynevezett HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és a hitelességet igazolja.

Az alábbi esetekben kötelező rendelkezni a tanúsítvánnyal: eladás, bérbeadás, használatbavétel. Nem kell tanúsítvány üdülőkre, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra. Részletek itt » Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Veresegyházon, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudják végezni.

Pályázathoz is szükséges a tanúsítás, ha állami támogatást szeretne igénybe venni, mellékletként be kell adnia energetikai tanúsítványokat. Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot, és elküldjük szolgáltatási ismertetőnket. Ha pályázathoz rendel tanúsítást, szükség lesz az épület jelenlegi és tervezett állapotának dokumentálására is. Igény szerint pályázatíró vállalkozót is tudunk Önnek ajánlani.

Jogszabályok szerint

Garantáljuk, hogy a kiállított energiatanúsítvány jogszabályok szerint készül, ennek megfelelően mindenhol és mindeki elfogadja azt. Az egyedi azonosító sorszám segítségével bárki ellenőrizheti a minősítés valódiságát az országos nyilvántartásban (oeny.hu).

Felméréssel dolgozunk

Az energetikai tanúsítványt csak helyszíni felmérés alapján lehet szabályszerűen kiállítani. A felméréseket az Országos Tanúsító Központ minden mérnöke személyesen végzi, az Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban.

Tíz évig használhatja

A kiállítástól számítva 10 évig használhatja az energiatanúsítványt, de csak abban az esetben, ha nem építik át az épületet, illetve a vonatkozó jogszabály sem változik meg. Olvasson bővebben az érvényesség feltételeiről itt  »

Becsülje meg a várható rezsiköltségeket

Az alábbiakban megnézheti hogy az energetikai besorolás és az ingatlan alapterülete alapján hozzávetőlegesen mennyi lesz az éves energiaszámla. A becsült érték a fűtés mellett tartalmazza a használati melegvíz készítés energiaigényét is, átlagos fogyasztási szokások mellett.Bemutatjuk energetikai tanúsítói hálózatunkat

A legközelebbi mérnök fog menni Önhöz, így tartjuk alacsonyan az árakat.

Bemutatjuk energetikai tanúsító hálózatunkat
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben