Energetikai tanúsítvány ajánlatunk Gyálon

LAKÁSOK
50 m² alatt
14 000 Ft
energetikai tanúsítvány Gyálon
Kérdése van?

Gyáli ajánlatunk

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 14 000 Ft 14 000 Ft - -
Családi házak 17 000 Ft 17 000 Ft 18 000 Ft 19 000 Ft
Garantált árak. A számlán az itt látható, e-mailben visszaigazolt végösszeg fog szerepelni. Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!
számítások az energetikai tanúsítványhoz

Az energetikai tanúsítványról két percben

Az energetikai tanúsítvány egy jogszabályban meghatározott tartalommal készülő mérnöki szakvélemény, amely az ingatlan energiahatékonyságát számszerűsíti. Ha elkészítteti, 10 évig használhatja fel » a kiállítástól számítva. Önnek rendelkeznie kell a tanúsítvánnyal eladás esetén, illetve néhány további esetben is kötelező » A hivatkozott oldalon azt is megnézheti, mikor nem kell a tanúsítás.

Hasznos tudnivaló, hogy az eljáró ügyvédnek szüksége lesz a dokumentum HET azonosító számára, amely a tanúsítvány összefoglaló oldalának jobb felső sarkában található. Ennek a számnak szerepelnie kell az adásvételi szerződésben.

Munkaidőben telefonon vagy online fogadjuk rendelését, két órán belüli visszaigazolással.
A helyszíni felmérés az ingatlan méretétől függően 20-40 percet vesz igénybe, az Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban.
A tanúsítvány általánosan 1-2 nap alatt készül el, a tanúsító elküldi Önnek, vagy egyeztetéssel személyesen is átvehető tőle.

Energetikai pályázathoz is tanúsítunk

Ha Ön állami támogatású energetikai korszerűsítési pályázaton szeretne részt venni, el kell készíttetnie egy-egy energetikai tanúsítványt az épület jelenlegi- és tervezett állapotára vonatkozóan. Kérjen tőlünk árajánlatot itt, és részletesen tájékoztatjuk Önt. Ha megrendeli a tanúsítást a pályázathoz, segítséget nyújtunk Önnek a lehetőségek és kötelezettségek megismerésében, és elkészítjük a jelenlegi- és a tervezett állapot energetikai számításait is, pontosan úgy, ahogy be kell adnia. Amennyiben 100%-ban mentesülni szeretne a pályázat adminisztrációs terhei alól, megbízható partnert tudunk Önnek közvetíteni pályázatírásra is. Erről itt talál információkat ».

Helyi mérnök Gyálon

Zoltán

Zoltán

okleveles építőmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energiatanúsítványok kiállítása Pest megyében
Tapasztalat
1500
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Ellenőrzött tanúsító

Évek óta részt veszek a tanúsításban, pályázati munkákat is vállalok. Vecsésre, Üllőre, Gyálra, Ecserre napi rendszerességgel járok ingatlanokat minősíteni. A munka menete igen egyszerű és gördülékeny: felmérem az épületet, elkészítem a számításokat, eljuttatom Önhöz a szakvéleményt.

Az Országos Tanúsító Központ ezeket garantálja

Információ
+36-20-344-3964
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk.

Rendben